Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 éves férfiakat kérdezném. Hogyan öltözzön a nő randira?
Business casual - Bu(z)i nes(z)e caps(z)ruhát 😅😁
Mondjuk, amint látszik engem is irritál. Üzleties megjelenés. Magyarok vagyunk, miért kell majomkodni angol kifejezésekkel...
talán mert nincs magyar megnevezése bizonyos dolgoknak?
Persze prolik nem értik, de nem is az a cél :P
Prolik.. :D
Kisfiam, én már akkor IT multinál dolgoztam, mikor te még el se ballagtál általánosból.
Csak épp otthagytam a francba, pont azért, mert utáltam az ilyen szolgalelkű, megalkuvó csírákat, mint te, akik hajlandóak "business casual"-ba öltözni, és a céges policy szerint beszélni és viselkedni. Sőt, talán még büszkék is rá :D
Prolik?? 😁
Idáig sem volt túl szimpatikus a megnyílvánulásod, de ilyen proli prolizás után..., nagyon gyenge próbálkozás.
Ahogy azt a multis rabszolga elképzeli, hogy nyugtassa magát :DDD
Na mennyé inkább, kisgyerek, vasald ki a business casual ruhádat, mert mindjárt hétfő, és mehetsz nyalni a managerek seggét :D
Jajj de sok idióta ember van...
Szóval hogy öltözz ki?
Szerintem jó amit leírtál, felesleges magassarkúban, az talán már kicsit erőltettnek hatna szerintem. Mindennapi viselet szerintem jó! Nem a külsőségekről szól a randi. Inkább hogy beszélgessünk és jobban megismerjük egymást.
Én férfiként valami normális naciba mennék és egy póló esetleg ing. Emellett hülyén is nézne ki ha a partnerem meg nagyon kiöltözne. Szerintem a férfiak többsége sem öltözne ki jobban. Nem arról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!