Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves ferfiak! Igaz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves ferfiak! Igaz az, hogyha egy notol megkaptok mindent, szexualis es erzelmi teren egyarant, eszetek agaban sincs megcsalni a paratokat?

Figyelt kérdés

Sajnos egyee tobb a hutlenseg, ferfiak es nok reszerol is egyarant. Mivel en egy huseges no vagyok es sose csalnam meg a parom, igy a ffi hutlensegre ternek ki. Minden ffirol azt hallom ha megvan minden a noben, megad neki mindent akkor miert is lepne felre? Kezdem en is azt hinni igaz a mondas h a kulso megfog, belso megtart esajo szex hozzalancol. Magam reszerol igyekszem a paromnak mindent megadni a szexben, tenyleg mindent, figyelek ra, latom mi izgatja, egymas kedveben jarunk, eleg bevallalos vagyok vele. Masik kerdesem, zavar titeket ha egy no nagyon akarja a szexet? Nem tartjatok ezert szexmaniasnak, vagy nem taszito?

29N o 39Ffi

2017. máj. 11. 18:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

24:

Klarinétot... :D

2017. máj. 11. 19:53
 32/35 A kérdező kommentje:
kb mindenkivel egyetertek, foleg az utolso hozzaszolasokkal es dobbenet mi lett a vilaggal. en sem vagyok idos, de az en koromban tabunak szamitott 17-20 evesen 40-50es fszba ulni, megvolt mindenkinek a korosztalya es tiszteltuk ha a masik nos. nekem 20 evesen egy 50es bacsinak szamitott! ma nem egy olyan sztorit hallok h a 19-20eves csitrik felkinalkoznak egy 52 eves pasinak, aki persze megis donti oket ugy h mondjuk 30 eve hazas. az en parom kielte jocskan magat es aztmondja baromira elfaradt, mind azzal kapcsolatban h keressen uj not maganak vagy eppen gerincre vagjon egy felkinalkozo csitrit, mert kap am jocskan o is ajanlatokat, 20 eves muszempillas, mumellu, szajan piercing a csajnak, muszempilla minden mumumu. szemtanuja voltam h a parom milyen lekezeloen bant vele a kiscsaj zokon is vette (egyebkent nem a parom mondta el h felkinalkozott neki a vsaj hanem egy haverja, a parom direkt kertem ne stresszeljen ilyenekkel, csak akkor szoljon ha isten neadja kene neki vmelyik es elvalnak utjaink) es a kornyezetemben levo 35-45 eveseknek erzem leginkabb azt hha eljon a megfelelo no kepesek lehetnek megallapotni. persze en sem vagyok naiv es senki ne higyje azt am el h az o parja sose lepne felre mert az ordog nem alszik, de bizom benne, megadunk egymasnak mindent, aztan ha felrekrna akkor legalabb ugy hagyom ott h tudom h en mindent megtettem kettonkert. de iszonyatosan elkorcsosult a vilag, szamomra jelenleg egy 19-22 eves lany meg kislany! es nemsokkal vagyok idosebb latjatok. testileg se not latok bennunk, hanem egy kozepiskolabol eppen kipattano lanykat. es nagyon sokat szamitanak az evek, jomagam mikor erettsegiztem rusnya voltam szerintem, izlestelenul oltoztem, 25 felett kezdtem kikupalodni, es egy termeszetes no lett belolem, es a parom konkretan kerte h ne sminkeljem magam mert szamara igy vagyok gyonyoru. de megvsalhat persze, sajnos ilyen a vilag... mindenesetre en tartom az elveim es hu maradok. koszonom mindenkinek a valaszt, erdekes a tema lehetne errol beszelni es vitatkozni.
2017. máj. 12. 00:21
 33/35 anonim ***** válasza:
Írtam egy kisregényt, de inkább kitőröltem. A lényege az volt, hogy bennem, hogy nyomta el a nők iránti érdeklődésemet az ahogyan megnyilvánul a mai női fiatalság nagyobb hányada. Tudom, hogy léteznek még normális értékrendű lányok (minap bele is botlottam hasonlóba), de már sajnos alig tudok hinni annak is akiről ez jön le. Persze a férfi társaimat sem kell félteni, nagyjából azt is átlátom innen a "kulisszák" mögül, de engem sokkal jobban érint az amit a lányok, nők művelnek. Azon nem lepődök meg amikor egy férfit a farka visz, azon igen, hogy nem tud rajta uralkodni, de amikor a lányokon tapasztalom, hogy őket mennyire viszi a punciuk, cicijük az azért néha már kiábrándító. Marhaságnak hangzik ez, mert férfiként örülnöm kellene, de valahogy ez már sok, nekem biztosan.
2017. máj. 12. 01:17
 34/35 anonim ***** válasza:

" nekem 20 evesen egy 50es bacsinak szamitott!"

Nekem 40 évesen is :)

Ide idős faszok is írnak :)

2017. máj. 12. 01:51
 35/35 anonim ***** válasza:

Kérdező, ROSSSZ helyre jöttél. Itt 15 évesek vannak, akiknek egy 40 éves öreg, és vén taták, akik azt hiszik, a 20-on éves lányok rájuk várnak.

Ha gondod van, pszichologust keress fel. ne ide gyere, mert ez az internet alja.

És igen, a 40 éves fiatal, de egy 20 éveshez tata.

A pasik legtöbbje meg normális, ide sérült emberek járnak, akikre ne hallgass, rám sem, de én csak trollkodni járok ide, de kivételesen komolyan írtam.

2017. máj. 12. 01:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!