Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki, vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

Futárként dolgozik, szállít a munkahelyemre árut. Átvételkor alá kell írnom. És egyszer nagyon jó kedvemben talált, mosolyogtam, mint a tejbetök. :) Úgy láttam, mintha zavarban lett volna, amikor meglátott. Kérte az aláírásomat, ekkor megjegyezte, hogy a számomat most nem kéri el. Mosolyogtam egyet, majd elment. Egy áruval vissza is jött, elfelejtette odaadni. :D Következő találkozáskor "Szép jó napot"-tal köszönt és totál zavarban volt. Aztán egy hónap múlva jött legközelebb, mosolyogva lépett be, majd ismét zavarban volt. De egy bókot elejtett, aztán elhadart egy köszönést, majd ment is tovább.

Egyáltalán nem biztos, hogy tetszem neki, de ez a zavartság nekem gyanús. Kollégám is megjegyezte, hogy szerinte teljesen oda van értem. Viszont vele szoktuk ugratni egymást, úgyhogy nem a legmegbízhatóbb forrás. :D

2017. máj. 10. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből még akármi is lehet :)
2017. máj. 10. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasik nem szoktak azzal flörtölni, aki nem tetszik neki.

N

2017. máj. 10. 08:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet van valakije,és nem mer lépni..
2017. máj. 10. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Az elég valószínű, hogy tetszel neki.. Hogy mit akar emellett, azt innen nem lehet tudni.
2017. máj. 10. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Frissítés: Teljesen fura, amikor meglát, mintha zavarban lenne, de aztán szó nélkül megy is a dolgára. Mégis mikor Kolléganőm volt beosztva, én csak bementem szabadnapomon, mert bent hagytam valamit, pont jött ő is. Kolléganőm intézte a papírokat vele, aztán amikor meglátott, külön köszönt egy hatalmasat, majd távozáskor zavarában csak egy sziát dobott oda nekem. Kolléganőmet jóformán semmibe vette. És mindig úgy köszön, mint aki nem akar elmenni, majd kis zavartál az arcán távozik. Hogy deríthetném ki, miért ilyen, anélkül, hogy feltűnő lennék? :D
2017. júl. 12. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Édes istenem, vajon miért van egy férfi zavarban egy nő jelenlétében és csinál hülyeségeket?...

Adj neki bátorítást és jelezd valahogy, hogy elérhető vagy, hogy lépjen.

N

2017. júl. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!