Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy csak szórakozik?
Futárként dolgozik, szállít a munkahelyemre árut. Átvételkor alá kell írnom. És egyszer nagyon jó kedvemben talált, mosolyogtam, mint a tejbetök. :) Úgy láttam, mintha zavarban lett volna, amikor meglátott. Kérte az aláírásomat, ekkor megjegyezte, hogy a számomat most nem kéri el. Mosolyogtam egyet, majd elment. Egy áruval vissza is jött, elfelejtette odaadni. :D Következő találkozáskor "Szép jó napot"-tal köszönt és totál zavarban volt. Aztán egy hónap múlva jött legközelebb, mosolyogva lépett be, majd ismét zavarban volt. De egy bókot elejtett, aztán elhadart egy köszönést, majd ment is tovább.
Egyáltalán nem biztos, hogy tetszem neki, de ez a zavartság nekem gyanús. Kollégám is megjegyezte, hogy szerinte teljesen oda van értem. Viszont vele szoktuk ugratni egymást, úgyhogy nem a legmegbízhatóbb forrás. :D
Szerintem a pasik nem szoktak azzal flörtölni, aki nem tetszik neki.
N
Édes istenem, vajon miért van egy férfi zavarban egy nő jelenlétében és csinál hülyeségeket?...
Adj neki bátorítást és jelezd valahogy, hogy elérhető vagy, hogy lépjen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!