Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves fiuk! Titeket mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiuk! Titeket mi indit be ha egy csaj milyen?

Figyelt kérdés
kort is irj
2010. máj. 15. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

értelmes és szexis

15f

2010. máj. 15. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nagyobb legyen a melle, mint az enyém, szép legyen (ezt nem tudom jobban kifejteni, túl hosszan tartana), szőke haj hátrány, mert egyszerűen nem tetszik. Esze is legyen egy kevés - a nem tudsz neki olyan ció végű szót mondani (az akció kivételével), amelyről tudná, mit jelent, akkor esélytelen. És akkor még legyen meg az a láthatatlan kapocs is közte és köztem.
2010. máj. 15. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Tudom, kicsit elmúltam 15, de az én koromban, és a mostani 15 év körüli ismerőseim szerint ne legyen pic sa! Álljon két lábbal a földön, ne porcelánbaba, és rendelkezzen ésszel is...

22/F

2010. máj. 15. 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hali!Megpróbálok valamennyit segíteni.

Szerintem a legfontosabb a lány viselkedése.Vannak olyan osztálytársaim, akik állandóan vihognak, flegmáznak stb. Szerintem ez a viselkedés elfogadhatatlan, legyen bármennyire is szép valaki.

Jó, ha lehet valakivel beszélni, és nem csak arról h milyen klassz az új Bikicsunáj chipmunk verziója.

Talán ebből következik az, hogy ha nincs meg az a bizonyos átlag IQ szint, akkor már nincs is esélye nállam.

Jó az is, ha 15 évesen már nőiesen próbál öltözni, a józan ész határain belül, és nem ott tart még, hogy tegyük be a masnit a hajba, mint a mesékben.

Ha valaki agyonsminkeli magát 15évesen az sem valami előnyös.

Én ezeket nézem főleg.

15/F

2010. máj. 15. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a f@sznak kell 15 évesen ribanckodni? Ettől nagyobb lány leszel, lóf@szt, ugyanolyan suttyó senki maradsz...
2010. máj. 15. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne úgy nézzen ki mint egy ribanc(répanaci stb...)! 15/f
2010. máj. 15. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

ha magával ragad a tekintete és ha hozzáérek furcsa bizsergést érzek

24f

2010. máj. 16. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!