Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tetszik a tesóm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik a tesóm haverja?

Figyelt kérdés

A bátyámmal kb. 3-4 éve ismerik egymást. Rendes fiúnak tűnik, bár nemigazán szoktunk beszélgetni,inkább csak megkérdezzük egymást aktuális dolgokról (mizu,mit csináltunk ma stb) vagy próbálok tesómmal meg vele is beszélgetni de akkor átalába csak tesóval szivatjuk egymást,poénkodunk.

Tesóm tud rólla hogy nekem tetszik,de csak röhög rajta,azt gondolhatja hogy nem is veszem igazán komolyan. Pedig de. Csak közeledni egyátalán nemtudok felé.Mertha tesóm megtudná hogy kikeztem az egyik legjobb barátjával tuti megölne,vagy ha épp tájékoztatnám szándékaimról azt mondaná hogy nehogy meg merjem tenni. Másik az ha visszautasít az is elég ciki lenne mert bámulhatnám még kitudja hány évig,elbújni meg úgyse tudok előle. Ráadásul mind hármónknak nagyon gáz lenne a helyzet. Mit tegyek?

Én 16 vagyok, ő 18

2010. máj. 15. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
ha az én hugom lennél, lexarnám magasról hogy melyik haverommal jársz. Mi neki ebben a rossz vajon?
2010. máj. 15. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
fejbelövés
2010. máj. 15. 22:01
 3/4 Fke ***** válasza:
csak ne tudjam miket csináltok a hálóban... amúgy nem bánnám, legalább nem vmi ismeretlen gizda van a húgommal
2010. máj. 15. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:

hát rám elég féltékeny a bátyám vagy inkább félt, mindig kérdezi, h kivel találkozom meg ilyenek, amikor a haverjai meg megbámulnak, van hogy kicsit tarkón vágja őket és közil velül kicsit poénkodva:"HÚGOM!!"

szal aranyos, h így vigyáz rám, de kikészítene, ha tetszene az egyiik haverja és ezt csinálná

2010. máj. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!