Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szembe jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szembe jön velem az aki megerőszakolt?

Figyelt kérdés
Én találkoztam vele....a földbe gyökerezett a lábam és nem tudom hogy mit csináljak mert a keresztanyám ismerőse és gyakran feljön hozzá..félek tőle és egyből hányingerem lesz az idegtől ha meglátom...megfenyegetett h soha senkinek ne mondjam el, de keri tud róla de mégsem tesz semmit...
2010. máj. 15. 21:09
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
jó hagyjuk asszem aki ilyet átélt egyből kiközösítik az emberek vagy nem tudom...faxom kivan hogy állandóan csak olyan válaszok érkeznek h hamu meg hülyeség....hihetetlen
2010. máj. 15. 21:37
 22/32 anonim ***** válasza:
Én nem közösítem ki azt akivel ilyen történik. És tudod mit? Amenyiben tényleg komoly vagy hiszek neked, és kiállok érted! Akit nem érdekel ne írja be hogy kamu!
2010. máj. 15. 21:41
 23/32 A kérdező kommentje:
ohh de édes vagy köszönöm hogy vannak még megértő emberek!!!!
2010. máj. 15. 21:48
 24/32 anonim ***** válasza:
6%

"Mit tegyek ha szembe jön velem az aki megerőszakolt?"

- Köszönj neki illedelmesen.

2010. máj. 15. 21:49
 25/32 anonim ***** válasza:
De ha ez történt, akkor miért nem jelented fel? Ennél normálisabb tanácsot senki nem tud adni. Ha ilyet tett egy 10 éves gyerekkel, akkor megérdemli, hogy örök életében rács mögött rohadjon. De ha nem szólsz a rendőrségnek, akkor tűrheted egész életedben. Ne legyél bolond, jelentsd fel.
2010. máj. 15. 21:58
 26/32 anonim ***** válasza:

ha megvizsgált egy orvos, hivatalból jelentenie kellett az esetet a rendőrségnek, köti az eskü. Ha megtörtént, 9 éve, és nem lehet gyermeked, mert akkora a szövetkárosodás, és nem tudsz szólni édesapádnak, és a keresztanyád is szar az egészbe, akkor itt nincs mit tenni, ha az én lányommal tenné meg valaki, vagy csak egy ismerősömmel, én megkeresném, és megerőszakoltatnám egy böhöm nagy meleg erőszakolós fekete csávóval, aztán nem is tudom... levágnám a farkát. csak a makkot:D

Tehát ha nem kamu, akkor is szólj a rendőrségnek. Mondjuk, ha keresztanyád tudott róla, akkor ő is bűntárs, és őt is lejárná a rendőrség, de meg is érdemelné az ilyen keresztanya.

én voltam a szólj apádnak válaszadó.

2010. máj. 15. 21:58
 27/32 anonim ***** válasza:

uristen..azért ha megnéz egy 10éves gyereket az orvos, nyilvánvaló, hogy megerőszakolták, még gyereke se lehet, csak úgy leszarja? nemszól senkinek, mintha misetörtént volna?

nekem a 9éves hugomat vittük nőgyógyászhoz mert véreset pisilt, nemvolt más baja ottlent.. mégis kikérdezték apát meg hugomat is, neme csinált vele apa valamitis..

egyszer hívtak rám mentőt alkoholmérgezés miatt buli közben, anyát jól kioktatták az orvosok, hogy mégegy ilyen és küldik a rendőrséget meg stb..(nemvagyokrá büszke nemkell beszólni, csak tudatni akarom a kérdezővel, hogy hülyeséget beszél)

lehetetlen, hogy egy 10éves kislányt úgyhagynának..

másik meg, hogy 9év után csak most jutott eszedbe elgonolkozni rajta, hogy mitcsinálj ha szembejön veled az utcán? érdekes :)

bocs hogy írtam :DDD

2010. máj. 15. 22:20
 28/32 anonim ***** válasza:
Kamu ha meg nem akkor nincs mese meg kell ölnöd...
2010. máj. 15. 23:09
 29/32 anonim ***** válasza:

nem mondom ki azta bizonyos büvöst szot de ez tényleg hihetetlen story

police semmi más nem jöhet szoba

2010. máj. 15. 23:25
 30/32 anonim ***** válasza:

TE szegény,hallod én elmegyek veled,a csávót kiherélem,tuti,hallod ne kerüljön a szemem elé egy ilyen mert szét szedem a beleit,segítek neked kérdező tudod nem vok kicsi 90kilós izmos pasi vok,eléggé szívós,van egy két nem gyenge ismim,ketrecharcos,kempós.

De télleg jelentsd fel,ezt mocskot,vagy megölöm én,az tuti

2010. máj. 16. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!