Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti kétszer is majdnem összeütköznétek egy lánnyal, felfigyelnétek rá?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az utóbbi 2 hétben már kétszer is majdnem összeütköztünk, tök véletlenül. Amúgy nekem már egy ideje tetszik az a srác, de szerintem a létezésemről sem tud. Szerintetek ilyenkor megjegyez magának, vagyis ha meglát mondjuk, tudja, hogy én voltam az? Vagy nektek fiúk ez egyáltalán nem tűnik fel?
Mindenesetre már elhatároztam, hogy legközelebb nem kerülöm ki. :D
2010. máj. 15. 20:04
2/9 A kérdező kommentje:
Na jó, de nekem vannak olyanok a suliban, akiket még soha nem láttam, vagy csak egyszer messziről, és akkor azt nem jegyzem meg, de ha ilyen közel jön valaki, sőt még kétszer is, tuti, hogy ha legközelebb látom, nem lesz olyan érzésem, mintha soha nem láttam volna még.
2010. máj. 15. 20:13
3/9 anonim válasza:
Hát,ha lehet ne így vond fel magadra a figyelmét.
4/9 anonim válasza:
mondjuk az már más, ha ütköztök vagy valami és megvillantod a melleidet neki :)
5/9 A kérdező kommentje:
XD ja, persze
Amúgy nem szándékos volt.
2010. máj. 15. 20:39
6/9 anonim válasza:
Biztos megjegyeznélek, általában én úgy vagyok az ilyen dolgokkal, hogy ha egyszer látok valakit, megjegyzem, beleolvad a memóriámba, tudom hol láttam, és mikor. :D Vadállat vagyok. 16/F
8/9 anonim válasza:
"Úgy értem, hogy az utóbbi 2 hétben már kétszer is majdnem összeütköztünk, tök véletlenül."
hát ha belemész biztosan pofán fog verni. én is pofán vernék egy béna női autóst!
9/9 A kérdező kommentje:
Ok, várjatok. Ugye csak az utolsónak jutott eszébe úgy értelmezni a kérdésemet, hogy autóval ütközünk?! Erre nem is gondoltam, eszembe sem jutott. Én gyalogosan gondoltam. :D
2010. máj. 16. 14:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!