Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki jön idén Hegyalja Fesztiválra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki jön idén Hegyalja Fesztiválra?

Figyelt kérdés
van valamilyen sztorid, ami ott történt meg?
2010. máj. 15. 19:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:O Miért kellett hazamenned?
2010. máj. 31. 14:17
 12/20 anonim válasza:
100%

barátaim ott laknak és eredetileg azvolt h lementem hozzájuk egy napra, pont a hegyalja előtt. vonaton odafele tömve volt, tele hegyaljásokkal, és tudtam hogy mindenki ottmarad még napokig csak én megyek haza még aznap, és ezt nembirtam elviselni. egy éjszakát maradtam is, de hát az is még csak a 0. nap volt. többet már nem volt pofám ottmaradni, merhogy engem vendégülláttak rendesen:)

de majd most...:)

2010. máj. 31. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Majd szólj, és találkozunk:D
2010. jún. 1. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én:D16/L
2010. jún. 1. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:

persze megyek

van egy két jó rocker fickó aki ott dugott meg

remélem idén is ilyen lesz a feszt, nah meg a booor

legaljaaaaaa

2010. jún. 1. 22:22
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
megy a halál sok punk meg rocker közé ...
2010. jún. 1. 23:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is megyeeeeek :D

16/L

2010. jún. 1. 23:39
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Sok undorító, köcsög, sz@rfejű rockker, akik kimennek oda X napig, nem fürdenek, csak piálnak meg hedbendzselnek.

Kösz, ilyesmiből nem kérek, nem vagyok igénytelen.

2010. jún. 2. 02:34
 19/20 anonim válasza:
100%
jóhogy megyek. első hozzászólónak "punkok közé nem megyek" érdekes, 5 éve járok hegyaljára de nekem még mindig inkább az alternatívok ugranak be róla mint a punkok.
2010. jún. 2. 02:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Én tervezem, de szerintem nem fogok elmenni. Igaz, hogy életem a rockzene és körülbelül minden barátom rocker, mégis olyanokat hallottam, hogy elment a kedvem ettől a dologtól. A higiénia még talán oké, azt megoldanám valahogy, de amiket meséltek, hogy ott mennyi a ribi és az őket "alkalmazó" állat, az kicsit lelombozott. Állítólag megy az össze-vissza dugás, a züllés ezerrel. Én ennél egy nagy fokkal igényesebbnek tartom magam.

L/16

2011. nov. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!