Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják hogy a pasik a nagy mellet szeretik?
Ki állítja?
Nekem volt olyan párom, akinél le se mertem venni a melltartómat szex közben, mert nem bírta a tejcsárdát. A mostani párom szerint meg ez a pontjó. Nincs ebben logika. Kinek ez tetszik, kinek az.
A mellméret az utolsó. Senki nem ez alapján választ párt.
Ez olyan,minthogy autót sem úgy vesz az ember, hogy milyen színű tetszik.. hülyeség lenne megvenni a szrabb autót, csak mert tök jó piros :D nem, az ember a felszereltsége, műszaki állapota stb szerint kiválasztja a legmegfelelőbb autót és tök örül ha a színe is jó. De attól, hogy hányás zöld autót vett, attól még a piros tetszik neki.
Ha a férfi beleszeret egy lányba, az nem a mellméret miatt lesz. De az nem azt jelenti, hogy nem tetszik neki jobban a nagy mell.
Nem hiszen h férfi szájából elhangzott volna a történelembe olyan, hogy " ehh szép lány ez a Maris és szeretem, de mennyire jó lenne, ha inkább olyan pici cicije lenne"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!