Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azok a párok, akik 6/7 éve együtt vannak egymással nem unják még egymást?
itt úgyse fogja senki beismerni hogy néha már unják egymást ennyi idő után.
még névtelenül se, mert túl hiúak ahhoz, és önmagukat is becsapják.
az én esetemben nem a megunással volt gond,mert teljesen jól megértettük egymást 11 évig.
hanem a testi változással.
én fiatal korom óta rendszeresen edzem,jó formában vagyok,viszont a nőmet se könyörgéssel,se ész érvekkel,se zsarolással nem tudtam rávenni a rendszeres edzésre és a viszonylagos normális táplálkozásra.
aztán hiába fiatal valaki,ha nem foglalkozik az egészségével a testével az meg fog változni.
aztán a 11. évben ez eljutott oda,hogy először elkezdett ritkulni a dugás,ha összejött,időnként lelankadt,mert már nem tetszett a teste.
és nem durván elhízott,hanem plötyi lett,meg eltűnt a feneke,vastagodott a dereka.
edzeni nem volt hajlandó elkezdeni velem semmilyen áron,úgyhogy nem volt mit tenni,mert szexuális életet meg élnem kell,de olyannal meg nem lehet akire lelankad a farkam,úgyhogy hiába jöttünk ki jól az élet más területein ennyi volt.
Mi tíz éve vagyunk együtt. Miért unnánk egymást? Jól elvagyunk, mindkettőnknek van külön hobbija, de közösen is szoktunk bőven időt tölteni. Mondjuk tény, hogy mindketten introvertáltabbféle emberek vagyunk. Szexuálisan sem unjuk egymást, mert jó együtt.
Én tuti meghülyülnék attól, ha pár évente új emberrel kéne összeegyeztetnem az életem, a szokásaim, az igényeim. Valószínűleg néhány ilyen után meg is unnám a dolgot, és inkább élvezném a magányt. Vannak fontosabb dolgaim is, mint mindig új emberekkel összeszokni.
17 év, és nem unom. Az igaz, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ha ezeken túljut a kapcsolat, el lehet jutni a szeretetnek egy másik, magasabb fokára. Egyébként egy pont után már a másik adja a biztonságérzetet, minden hozzá kötődik.
Persze, ehhez érett személyiség kell, és tudatos döntés, és nincs olyan ember, aki erre ne lenne képes egy hozzá illő személlyel, ha kellő energiát ölnek bele mindketten. Vagy a hozzá illő személy hiányzik, vagy az érett személyiség. Vgy egyéb lelki defekt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!