Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek azok a párok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek azok a párok, akik 6/7 éve együtt vannak egymással nem unják még egymást?

Figyelt kérdés
2017. máj. 6. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
15 év után is ugyanolyan eszeveszettül bizsergek, ha rám néz. :) Annyi változott csak, hogy most nem egy helyes srác néz vissza rám, hanem egy érett, eszeveszetten szexi, magabiztos, vagány, igazi nagybetűs Férfi, aki tökéletesen tudja, hogy mi kell egy nőnek, és hogy ebből ő most mit akar megadni, és mit nem, csak mert szeret velem játszani. :)) Imádom! :))
2017. máj. 6. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtalálod valamiből a tökéletest, akkor nem azt fogod unni, hanem minden mást, ami gagyi hozzá képest.
2017. máj. 6. 22:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas munka fenntartani a szeretet-kötődés mellett a szenvedélyt és egyéb szükségleteink párkapcsolaton belüli kielégíthetőségét. De én azt gondolom, hogy ez egy fantasztikus lehetőség a személyiségfejlődésre, és minden belefektetett munka megéri a gyümölcsét! :)
2017. máj. 6. 22:31
 14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm, igen normális vagyok és a felfogásommal is minden oké:) egyedül talán a mesékben már nem hiszek:(
2017. máj. 6. 22:31
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

itt úgyse fogja senki beismerni hogy néha már unják egymást ennyi idő után.

még névtelenül se, mert túl hiúak ahhoz, és önmagukat is becsapják.

2017. máj. 6. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
En beismerem,hogy sztem egy kapcsolat sem csak rozsaszin kod es mamor...vannak jobb idoszakok es hullamvolgyek is. Tobb mint 11eve vagyunk egyutt. Neha igen unalmas, neha idegesito /meg mindig nem pakol a mosogatoba, szethagyja a ruhait,stb.:)) /. De ezek ellenere azert megis nagyon hianyozna, ha nem lenne melettem :) Es nem cserelnem le :) Az osszeszokott paros eletnek is sok elonye van hidd el, es lehet rajta dolgozni es kell is, hogy ne legyen unalmas az egyutt toltott ido.
2017. máj. 6. 22:47
 17/22 anonim ***** válasza:
28%

az én esetemben nem a megunással volt gond,mert teljesen jól megértettük egymást 11 évig.

hanem a testi változással.

én fiatal korom óta rendszeresen edzem,jó formában vagyok,viszont a nőmet se könyörgéssel,se ész érvekkel,se zsarolással nem tudtam rávenni a rendszeres edzésre és a viszonylagos normális táplálkozásra.

aztán hiába fiatal valaki,ha nem foglalkozik az egészségével a testével az meg fog változni.

aztán a 11. évben ez eljutott oda,hogy először elkezdett ritkulni a dugás,ha összejött,időnként lelankadt,mert már nem tetszett a teste.

és nem durván elhízott,hanem plötyi lett,meg eltűnt a feneke,vastagodott a dereka.

edzeni nem volt hajlandó elkezdeni velem semmilyen áron,úgyhogy nem volt mit tenni,mert szexuális életet meg élnem kell,de olyannal meg nem lehet akire lelankad a farkam,úgyhogy hiába jöttünk ki jól az élet más területein ennyi volt.

2017. máj. 6. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
7 éve vagyok a párommal, nem hogy nem unom, hanem minden évvel egyre jobban és jobban szeretem. A titok az hogy megtaláld azt, akivel tényleg klasszul működik, aki kiegészít és megért, akkor nem lehet ráunni. Én legalább is soha nem tudnék ráunni arra a rengeteg szerelemre, szeretetre és törődésre, amit ő nyújt nekem.
2017. máj. 6. 23:53
 19/22 RoseTyler ***** válasza:

Mi tíz éve vagyunk együtt. Miért unnánk egymást? Jól elvagyunk, mindkettőnknek van külön hobbija, de közösen is szoktunk bőven időt tölteni. Mondjuk tény, hogy mindketten introvertáltabbféle emberek vagyunk. Szexuálisan sem unjuk egymást, mert jó együtt.

Én tuti meghülyülnék attól, ha pár évente új emberrel kéne összeegyeztetnem az életem, a szokásaim, az igényeim. Valószínűleg néhány ilyen után meg is unnám a dolgot, és inkább élvezném a magányt. Vannak fontosabb dolgaim is, mint mindig új emberekkel összeszokni.

2017. máj. 7. 00:50
 20/22 anonim ***** válasza:

17 év, és nem unom. Az igaz, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ha ezeken túljut a kapcsolat, el lehet jutni a szeretetnek egy másik, magasabb fokára. Egyébként egy pont után már a másik adja a biztonságérzetet, minden hozzá kötődik.

Persze, ehhez érett személyiség kell, és tudatos döntés, és nincs olyan ember, aki erre ne lenne képes egy hozzá illő személlyel, ha kellő energiát ölnek bele mindketten. Vagy a hozzá illő személy hiányzik, vagy az érett személyiség. Vgy egyéb lelki defekt van.

2017. máj. 7. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!