Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jófiút miért mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jófiút miért mindig a balf*sszal azonosítják?

Figyelt kérdés
nem minden jófiú töketlen, lehet jófiú valaki akkor is ha rendes, hűséges, odafigyelő, megbízható, és nem él kicsapongó életet.
2010. máj. 15. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az irányító típusú nők maradnak egyedül,és savanyú nekik a szőlő,azért szidják a jófiúkat,meg a párjukat,és azért papucsoznak.Ez az igazság.Őket senki nem tudná elviselni,nem hogy egy jófiú,ezért szinglik,meg ,,én tudok élni" ostoba pi..ák,akiknek nincs senkijük.Mindig az ilyenek pofáznak.Könnyebb,mint tenni a normális párkapcsolatárt.Különben az ilyenek meg is érdemlik,hogy csak bunkó par@sztokklajönnke össze.Vessenek magukra.
2010. máj. 15. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Én sem értem... Nekem is egy tökös jófiú kellene. :D

19/l

2010. máj. 15. 18:41
 13/16 A kérdező kommentje:

akkor én csak azért nem vagyok jófiú mert nincs biztos anyagi hátterem (enyhén kifejezve) és van "némi" akaraterőm?

nebasszki :D

2010. máj. 15. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:

GYEREKEK!

EZT SEM TUDJÁTOK JÓL!

A NŐK 80%-A JÓFIÚRA BUKIK CSAK NEM KAPJÁK MEG!

AKIK MEG BALF*SZOZZÁK A JÓFIÚKAT, AZOK A FIÚK!!!!

Ha itt megnéztek egy hosszászólást, akik azt írják, hogy anők a bu*kókra buknak, az szinte kivétel nélkül pasik írják!!!

Az igazság:

A jófiú rendes de:

-csúnya, nem vonzó vagy

-nem kezdeményez, nem lép

-határozatlan,félénk, ezért a nő nem tudja megismerni igazán

A bu*kó alfahím

-gazdag vagy jóképű és ezt tudja ezért nyomul a nőknél

-ezt a nők hibásan határozottságnak gndolják, és valóban azt mutatják, hogy a nő nekik kell.

Ez saját tapasztalat. Sajnálom. De a nők tényleg nehezebben jutnak egy jófiúhoz, aki még valahogyan kinéz.

2010. máj. 15. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó kérdés..gyakran tapasztalom...

És ez hülyeség...a jófiú nem mindig papucs...és igenis lehet vad a szexben (:

Nem értem egyes emberek gondolkodását...f/16

2010. máj. 15. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:

ha télleg egy jóképű jófiút kerestek sztem itt vagyok én!

de tényleg: nem csalás, nem ámítás, bizonyíték és nem igíret!

20F

2010. máj. 15. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!