Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés
Szóval. 20 éves srác vagyok eddig 1 barátnőm volt 5 hónapig tartott a kapcsolat. Azóta sem. Az a gondom, hogy kissé visszahúzódó típús vagyok amit szerintem a szüleim nevelhettek belém mert kissebb koromban 9-11 évesen csavarogtam barátokkal osztálytársakkal anyám megunta és onnantól nem engedett sehova amit megértek mert estig kint lenni 11 évesen nem hangzik túl jól. Onnantól kezdve csak otthol ültem meg gépeztem ilyesmi. Most kezdtem kimozdulni haverokat szerezni (vannak köztük lányok is) csak ha sokan vannak kint akkor nem nagyon tudok megszólalni nem tudom mi ennek az oka. Mert kicsi koromba nagyon beszédes voltam. Észre vettem hogy nem egy lánynak tetszek de én nem merek kezdeményezni és gondolom ő se de amúgy is az én dolgom lenne. Mit tegyek, hogy fel tudjak oldódni több ember előtt is?

2017. máj. 4. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:

"Friss halat vegyen

A megszokott helyen!"

"Kispálya fittness

Itt ön is fitt lesz!"

"Karácsonyi ajándék

Mínusz öt-tíz százalék"

Amúgy nem tudom. Edzés talán? Muszklikkal meg kockáshassal könnyebb.

2017. máj. 4. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdj el foglalkozni magaddal. Sportolj, mozogj, menj el sétálni gyakrabban, ilyenek. Nem azt mondom, hogy gyúrd magad Schwarzeneggerré, de egy kis fittséggel az önbizalmad is megnő(het).
2017. máj. 4. 16:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Külsőmre adok divatos frizura (nem páva meg Díszb*zi) sportos test alkatom van minden nal sétálgatok mostanába
2017. máj. 4. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Ebben az esetben talán több emberrel kéne foglalkoznod, szerezz haverokat, előbb-utóbb ha találsz egy olyan lányt, aki nagyon tetszik, nem fog érdekelni, hogy ki mit gondol. Beletelhet egy kis időbe, de olyan nincs, hogy valaki ne találjon párt magának. Pláne egy ilyen srác, mint te vagy a leírásod alapján.
2017. máj. 4. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha bátortalan vagy de jól nézel ki, menj fel egy online társkereső appre. Ott tuti találsz.
2017. máj. 4. 17:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen ott biztos nagyobb lenne az esély de éppen az a célom, hogy önbizalmat bátorságot szerezzek. Annyi, hogy nekem beletellik egy kis időbe mire felszabadulok pl ha kettesbe vagyok épp valakivel mindig tudok témát felhozni de ha már vagy 5 en vannak körülöttem az már sok.
2017. máj. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!