Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan es mit csinalnatok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan es mit csinalnatok? Tetszik egy lany aki nagyon hires es sikeres a fitness vilagban. Kiss Viragrol van szo.

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon tetszik nekem de fogalmam sincs hogy hogyan tudnek kozelebb kerulni hozza.En nem is edzek.Raadasul O Pesten lakik.Csak ennyit tudok rola.

2017. máj. 4. 12:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egy idos vagyok vele amugy..es ez csak nektek lehetetlen sracok de nem is baj legalabb konnyebb igy nekem a dolog:)
2017. máj. 5. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Ránéztem a képeire és elhánytam magamat. Nyugi öreg, meghagyom neked ezt az undorító, nőnek nem nevezhető valamit.. Fúj..
2017. máj. 5. 12:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt olyan aki normalis tanacsot tudna adni..Kerlek felejtsetek el most hogy o kicsoda meg mit ert mar el.Hisz o is csak egy nő.Hogyan lehetne kozelebb ferkozni hozza?Hidjetek el hogy tudok csajozni ertek a nyelvukon.de o egy kicsit masabb ..egy igazi hihivas szamomra.Es legyetek szivesek negativ kommentelok inkabb tartsatok magatokban amit gondoltok.
2017. máj. 5. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:

"mert te egy csicska vagy attol nekem meg osszejohet te kutya..."

Ezzel a stílussal esélyed sincs nála, maximum egy megvető pillantást vetne rád.

Akik meg leszólják Virágot, csak azért teszik, mert ilyen nőt a büdös életben nem kaphatnának meg, és így inkább jobb azt mondani ugyebár, hogy nem is kéne ;) Közben meg csorog a nyálatok.

A sok féltékeny 3,14csa is egyből a "férfiasságon" akad fenn, mint itt az egyik válaszoló. Oké, verseny előtt tényleg nagyon brutál módon néz ki, de nézz meg egy hétköznapi, szezonon kívüli képet róla, aztán legyen pofád azt mondani, hogy jobban nézel ki nála. :D

2017. máj. 27. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy-két próbát megér! Menj el a versenyeire, esetleg a terembe, ahol edzenek! Sok sikert! Amugy a Virág jó csaj, és emberileg is nagyon ott van. Ezt női szemmel mondom.
2017. máj. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!