Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek kezdemenyezni?
Merjek kezdemenyzeni?
Van egy ferfi az edzoterembe (edzo) es eszrevettem, hogy mindig nez, nem csak rampillant, hosszasan bamul, ugye csomo tukor es az ember erzi, hogy nezik. Emelett akarhanyszor megyek mindig elore, mosolyogva koszon. Szerintetek ez szimpla joindulat? Vagy ez jelenthet valamit? Nem akarok, ugy kezdemenyezni, hogy lehet felreertem. Lett volna alkalma odajonni (egyedul edzem). Lehet tini kategoria, de mar 22 eves vagyok :D
El se kell olvasni a többit. "Merjek kezdemenyeyni?" Igen. Miért, ne?
Tetszik valaki? Beszélj vele, légy kedves és kész. Kezdeményezz. Nem kell elbonyolítani. Én azt csinálom, hogy ha ilyen téren valamit nem tudok megcsinálni, elszámolok 3 ig és megcsinálom.
Gondolj azokra a dolgokra amiket akkor tennél ha nem félnél, most pedig csináld meg azokat. :) Ennyi.
hat halod en elhivtam parszor ferfit randira es bejot mind bar sztem jo no vok nagy a cicim meg lapos a hasam de nem edzo terembe voltam ha nem munka volt meg haver ismerose ijesmi 2017 van no is hivhat randira
am egyik szexkapcs let nmer nagyon jo pasi volt meg csak azt akrtam en is masik pedig haver let es a tobibokl semi mert csak dugni akartak de hat hagyon mar ojat akar mindenki
hat ne nevesel holo kepü ugato vighyor! 🐛🐦 vicelek!
amugya z a elgondolkotato hogy tudni kel mit akar az ember fia lanya. amikor el eg a komolytalan akor minek izgujjak h több legyen erted? ha te komojat akarsz akor varsz amig elvalik h mit szeretnetek egymastol tugya mega masik fel mit akar ember fialanya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!