Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudta azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudta azt, hogy nem érdekli a pénz, ha mégis?

Figyelt kérdés

Pár éve (7-8 is van már) megismertem egy lányt. Sokat beszélgettünk, és egészen megkedveltem. Szívesen összejöttem volna vele, akár el is vettem volna, családot is tőle akartam. Sajnos én nem vagyok egy gazdag pasi, sem túl jó képű, de látszólag ez nem zavarta. Akkoriban volt egy szexkapcsolata, aminek vége lett mert nem működött, és azt mondta hogy ő is szeretne velem összejönni. Én elmondtam neki őszintén, hogy a házat majd megkell csináltatnom, anyum folyton kezelésekre jár, nincs se jogsim, se autóm és stb. Ő egy elég jómódú családból származik, persze sosem ezért érdekelt, nekem más pénze nem kell. Nagyra becsültem, mert azt mondta hogy sem a pénz, sem a külső nem érdekli, csak a belső tulajdonságok és a szeretet. Végül azért nem jöttünk össze, mert egyrészt talált magának valaki mást, illetve azt mondta hogy soknak tartja a köztünk lévő korkülönbséget, amit én el is fogadtam.

Vagy 4-5 éve nem beszéltem vele, a múltkor véletlen viszont megtaláltam Facebookon. Bejelöltem, vissza is jelölt, és újra elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy férjhez ment, és van egy kislánya, a férje pedig milliomos! Azt mondta nem érdekelte az anyagi helyzet, szerelmes lett. Nos, nekem ez azért fura, mert a férje folyamatosan pénzeli, drága vacsorák, luxuskocsi, gyémánt eljegyzési gyűrű, ékszerek stb. Látszik, hogy úsznak a pénzben. Megkérdeztem tőle, hogy tetszik neki ez az élet, és azt mondta hogy imádja, mert semmi komoly problémája nincsen. A kislányát magánklinikán szülte, (több, mint fél millió Ft-ért). Felhoztam neki, hogyha esetleg velem jön össze, akkor erre nem igen van lehetősége. Erre persze rögtön rávágta hogy tudja, de nem bánja hogy nem jöttünk össze, mert neki ez a hercegnős élet kell. Ezen picit meglepődtem... Miért hazudta azt, hogy nem érdekli a pénz, ha mégis odavan érte?

2017. máj. 2. 15:45
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Fújfújnők.
2017. máj. 2. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Mindenki odavan a pénzért, te is oda lennél. Ez még nem zárja ki, hogy tényleg szerelmes a férjébe.

Mekkora az a korkülönbség köztetek?

2017. máj. 2. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
Mert a nők mindig mást mondanak, mint amit gondolnak. Saját magukkal sem tudnak őszinték lenni - neked is csak azt mondta, amit hallani akartál, de ő belül tudta, hogy nagyon is szüksége van az anyagi jólétre. Alekosz jól mondta: "Szép dolog a szerelem, mi, kisapám?":)
2017. máj. 2. 15:52
 4/10 A kérdező kommentje:
8 év. A férje és közte pedig 2.
2017. máj. 2. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi közöd van az ő életéhez? Ha a sajátoddal lennél elfoglalva, talán neked is lenne pénzed.
2017. máj. 2. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Adott egy nő, aki szereti a férjét, a férje is imádja őt, hiszen próbál mindent megadni neki. Van egy közös gyerekük, boldogan élnek, anyagi gondok nélkül. Hol itt a gond? Nem egy öreg, gazdag pasihoz ment hozzá, akitől undorodik. "A férje folyamatosan pénzeli"- az, hogy megad mindent a feleségének, akit szeret, az mióta pénzelés?

A gazdag emberek is élhetnek boldog házasságban.

2017. máj. 2. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem értem egyrészt sem a kérdésed kiírásának az okát, a hozzáállásodat meg pláne nem!

Ezer éve megismertél egy csajt, akivel nem lett belőletek semmi. Nem voltatok együtt sem, ő megismert valakit akihez hozzáment és szült neki egy kislányt. Ebben most mi a nagy dolog? Élje csak az életét, legyen boldog. Egyébként ha a csaj is jómódú, akkor nem értem miért nagy dolog, hogy magánklinikán szült?!

Átlag emberek is szülnek simán. Attól függ, ki mennyit keres, illetve milyen az anyagi háttere. Egyébként megértem a csajt, a felelősségteljes nők nem szülnek a semmire. Ha szeretne a gyerekének mindent megadni, logikus, hogy olyan pasinak szül, aki mellett csak a babakocsit megtudja venni 300 ezer Ft-ért, és nem az összes cuccot a babának.

Persze nem a pénz minden, de ez is sokat számíthat.

2017. máj. 2. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Engedd el.
2017. máj. 2. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: mert hazudott, ilyen egyszerű. A nők döntő többségénél a hazudozás a világ legtermészetesebb dolga. Szerinted ha rögtön azzal kezdi, hogy "nekem a pénzed kell", ki lesz olyan balfék, hogy összejön vele? Azon sincs semmi meglepő, hogy a nőt a pasi pénze érdekli. Mondhatni, ez az alap náluk, nem kell meglepődni rajta. Nem véletlenül van ennyi sugar deddy. Elvégre már Lézerjani is megmondta: annyit érsz, amennyid van...

Undorító hányinger társadalomban élünk.

2019. szept. 21. 23:18
 10/10 anonim ***** válasza:

a nok ilyenek: a csillagot is lekamuzzak az egrol ha az erdek ugy kivanja

ha ilyenbe botlasz, javasold neki a puncs.hu-t, keresgeljen ott eltarto balekot, teged meg hagyjon beken

"Mindenki odavan a pénzért, te is oda lennél."

igen?

mutassal mar kerlek ferfitomegeket, akik a no penzeert vannak egyutt vele!

csak azert kerlek meg ra, mert tudod, ennek az ellenkezojere meg weboldalt is tudok mutatni, a korabban emlitettet...

"Mi közöd van az ő életéhez?"

tudod, a PARkapcsolat soran a feleknek kozuk lesz egymas eletehez...most ujat mondtam neked, vagy mi? eddig egy barlangban eltel?

"Ha a sajátoddal lennél elfoglalva, talán neked is lenne pénzed."

es attol hogy lesz penze, mar automatikusan lesz csaja is? oh wait...sajnos igen...

"az, hogy megad mindent a feleségének, akit szeret, az mióta pénzelés?"

akkor minek nevezned?

"A gazdag emberek is élhetnek boldog házasságban."

igen, feher hollo is bizonyara letezik...

2021. jún. 3. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!