Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek vörös hajú nőket, igazit?
Mármint aki úgy született,tele szeplőkkel.
Milyenek?
El sem tudom képzelni,miben mások,személyiségben,szexben?
Ha korosabb lesz úgy öregszik mint mások,vagy milyen lesz a haja?
Tud valaki írni róluk?
/F.
Munkatársam neje,ő pl 40-múlt és nem őszül még. (Kérdeztem)
Jól is tartja magát.
Szexre meg vigyorogva annyit mondott:
"Semmi közöm hozzá!"
Én vörösnek születtem, igazi répa vörös voltam 5 éves koromig..anyum aggódott h csúnya leszek:D
A hajam most gesztenye, de ha kicsit "szivatom" akkor visszajön egyből a gyerekhajszín.
A bőröm fényérzékeny, könnyen kipirul, állandóan fényvédőzöm értsd télen is..ha nem teszem tele lennék szeplővel.A világos bőr mivel nem tud ellenállni az uv fénynek hatékonyan,gyorsabban öregszik ha nem vigyáznak rá-fényvédő!!én is tele vagyok anyajeggyel egyszerűen a melanin nem tud a bőrömben eloszlani, mint másnak:S
Ennyi a különbség köztem meg egy normál barna között. A hajszín nem határoz, csak ennyi a különbség. Az h neked bejön a vörös úm. szívügyed, de senki nem lesz ettől különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!