Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag 21 éves fiu/lány hány lánnyal/fiúval volt már szexuálisan szerintetek?
Nekem 21 évesen 1 volt, most sem több :D
Szerintem az átlag 2-3 lehet mindkét nemnél.
22 vagyok, 3 partnerem volt
Exeim egy évvel idősebbek vagy velem egyidősek, egyiknek kettő, egynek egy, a harmadiknak minden hétvégén más.
21 vagyok, két partnerem volt, az egyik még most is van. (lány vagyok)
Barátnőimnek is kb 1-3 volt csak.
Nekem 21 évesen 1 volt, azóta még egy, szóval összesen 2 így 25 éves koromra.
Nem tudom, van-e értelme átlagot számolni, amikor elég különböző életstílusú emberek léteznek. Semmire nem megyünk az adattal. A középérték sztem 2-3 lehet. Sokan vannak komoly kapcsolatban már akkor.
25/F
Nekem 3, és 20 vagyok de az ismerettsegi körömben lanyoknal bőven 20FELETT van, már 18 éves korukra.
Baratnom 22 ő neki 4 partnere volt.... Abból kettő volt a palija
Az egyik valaszadoval vitaznek, ugyanis ez nem vernerseklet kerdese mert én is szeretem a (jó) szexet de mégsem fekszek le mindenkivel aki kedvesen szól hozzam.
Nekem 21 évesen volt az első partnerem. És akikkel akkoriban barátkoztam, fiúknak is, lányoknak is, általában 19-20 éves kora körül lett az első kapcsolatuk és ebből adódóan szexuális élményük is, szóval nekik is 1-2 szexuális partnerük volt 21 éves korukra.
31/N
Tobb mint 5 eve vagyok a baratommal es csak vele voltam es leszek egyutt☺
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!