Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelenség, ha a barátomnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelenség, ha a barátomnál alszom és másnap is ugyanazt a ruhát veszem fel?

Figyelt kérdés
Egyszerűbb így, mert nem kell annyi mindent magammal vinni. (Bugyit és zoknit persze cserélek)
2017. ápr. 30. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Ha fürdesz és nem izzadtál bele, akkor nem.
2017. ápr. 30. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 2 nap belefér, ha nem izzadsz bele.
2017. ápr. 30. 15:04
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem. A zokni is belefér, ha nem bűzös fajta a lábad.
2017. ápr. 30. 15:24
 14/19 aperitif ***** válasza:
100%

"en nem tudnek felvenni olyan ruhat mosas nelkul, amiben ... leultem mondjuk a metroulesere vagy a buszulesre, mert ez igy kifejezetten taszito."

Akkor én igénytelen vagyok, mert elmegyek reggel a munkahelyemre, leülök a busz és a metró ülésére, talán meg is izzadok, aztán a munkahelyemen átöltözöm, majd 8 óra munka után visszaveszem ugyan azt a ruhát, amiben reggel elmentem. Nem viszek magammal minden nap váltóruhát. De sőt, a munkaruhámat is fel fogom venni holnap is, és farmeromat sem mosom ki minden nap, mert 2-3 órát rajtam volt, és a buszon ültem benne.

Ha elmegyek este szórakozni, nem viszek magammal váltóruhát (bugyit, zoknit, melltartót, farmert, pulóvert), mert lehet, hogy nem itthon fogok aludni. De még egy bugyi is kibírja, amit mondjuk délután hatkor, indulás előtt veszek fel, és másnap reggel nyolckor tudom csak kicserélni.

Ja, és akkor még ott van a fogkefe, fogrém, fésű, tusfürdő, dezodor, testápoló, törölköző, amit szintén be kellene csomagolnom, ha belevágok az éjszakába. Húzós bőrönddel kéne bulizni járnom :D

2017. ápr. 30. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán belefér. Nem értem miért kell másik ruhát venned, csak attól, mert az előzőt egyszer már levetted.
2017. ápr. 30. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben, ha mondjuk farmer van rajtam, akkor egy váltópólót bedobok általában, de nem törvényszerű. Inkább a napirendtől függ, ha előtte tíz órát dolgoztam és másnap is tíz órát fogok, akkor lehet inkább cipelem a váltóruhát, a saját jó érzésemért.

Egyébként, ha nem izzadt-büdös az adott cucc, akkor én nem tartom igénytelenségnek, ha úgy alakul, hogy _pont az_ a felső/ruha kell, akkor alapból is simán felveszem többször ugyanazt. Persze akkor, ha nem lett koszos meg nem izzadtam össze.

2017. ápr. 30. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Erről ez jutott eszembe. :D

[link]

2017. ápr. 30. 16:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Én általában otthon megfürdöm, tiszta ruhát veszek, átmegyek benne a barátomhoz, ott úgyis átöltözöm, aztán reggel felveszem és elmegyek abban suliba. Viszont ha abban a ruhában megyek át, amiben napközben voltam, akkor csak másnap addig van rajta az, ameddig haza nem megyek átöltözni.
2017. ápr. 30. 19:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, főleg ha nem vagy izzadós. Férfiak azért jobban izzadnak, párom is simám cserél két pólót egy nap, ha úgy van. Én meg általában több ruhában vagyok egy nap és nem mosom minden alkalom után, hogy rajtam van. Van utcai ruhám, ha hazaértünk átöltötöm, este meg pizsi. Szép is lenne, ha napi három váltás ruha kerülne a szennyesbe. Természetesen bugyit naponta cserélek vagy ha napközben is zuhanyzok, akkor kétszer.
2017. ápr. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!