Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogszabályozó mennyire hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogszabályozó mennyire hátrány ismerkedésnél? L

Figyelt kérdés

Egyébként is iszonyatosan gyerekesen, kislányosan nézek ki, na de a fogszabályozó még dob egyet rajtam. 17 évesen jártam manikűröshöz, és meséltem neki egy sztorit egy udvarlóm kapcsán és teljesen meglepődött, hogy 14 évesen nem túl idős hozzám egy 19 éves? :D mondtam, hogy nem gondolom, mert 17 vagyok. Szóval gáz. :D

Most 19 éves vagyok, 18 évesen lett fogszabályzóm, sajnos korábban kellett volna, de több dolog is közrejátszott abban, hogy ez idáig húzódjon. 21-22 eves koromig kell hordanom, mert nagyobb gondok is voltak/vannak.

Alacsony is vagyok ráadásul, de most a fogszabályzó tette fel a pontot az i-re. Mennyire zavaró ez ismerkédésnél, taszító, hogy ilyen idősen még kell hordanom?

2017. ápr. 30. 12:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Tiszta gáz. Én a helyedben magántanuló lennék amíg fogszabid van, de ha mégis suliba akarsz járni, akkor inkább meg se szólalj. Hazudj valamit, hogy büdös a szád és azért nem beszélsz. A másik..manikűrös? 2 naponta járnod kellene 19 évesen, tökre el vagy eresztve bassz@s. Uncsi vagy. áh. Pasit nem tudom honnan akasztottál, hisz alacsony vagy, miért nem nőttel nagyobbra?

Jobb/ több bántást nem tudok, remélem elég lesz egy hétre.

2017. ápr. 30. 13:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Félreértettél. Nem járok manikűröshöz. Akkoriban egy évig jártam, mert nagyon megtetszettek a géllakkok, meg hogy olyan tartós. Akkor se műkörmöm volt, hanem teljesen rövid, szolíd lakkozás. De már magamnak festem - ha festem,

Köszi a bókokat :)

2017. ápr. 30. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Mutasd magad! :D Szerintem cukik a fogszabis csajok.
2017. ápr. 30. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Gondolom nem szeretnél beszélgetni senkivel. :/
2017. ápr. 30. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Képet kérünk!
2017. ápr. 30. 15:29
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most nem igazán van időm beszélgetni, főleg nem ismerkedni, az több időt visz el. Nemsokára érttségi :O
2017. ápr. 30. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Gondolom a fogszabályzós szádról felismerne mindenki itt...:)
2017. ápr. 30. 18:40
 18/18 anonim ***** válasza:

19 évesen vették le és sose volt hátrány :)

22/L

2017. jún. 16. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!