Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne így megtréfálni a barátnőmet?
Nézd, megijeszteni valakit vicces. De konkétan ráhozni a frászt: rettegésbe/kínba hozni, vagy megalázni egyáltalán nem az.
(Én pölö ezért nem igazán szerettem az ilyen, jáksó-féle "bullyparádékat", mert ott túl sokszor mentek a célszemély kiakasztására megviccelés helyett. A mostanában elterjedt pranking-ról már nem is beszélve.)
Szerintem hatásosabb lenne, ha miután odaértetek, egy autós szex előjáték kereteiben, mikor már meztelen, kikötöznéd a kezeit a hátsó ülés fejtámláihoz, hogy ne tudjon menekülni. Majd úgy állj neki ásni, hogy lássátok, halljátok egymást.
De készülj fel, nagyon ki fog nevetni. Egészen addig nem fog komolyan venni, amíg nem lesz akkora a gödör, hogy már beleférjen. De annyit meg úgysem fogsz ásni, így komolytalanná válsz a szemében. Ráadásul bosszús lesz az elmaradt szex miatt is...
Ne azt mond, hogy a sírját ásod, hanem vigyél egy zsák krumplit fekete zsákban aztán kérd meg, hogy segítsen már :D
30/f
Engem màr megtréfàlt..de egyszer csak egyszer vallja be..
Kikormolom majd én..
Majd kölcsönadom az enyémet az enyémbe mindig van àso :) kötél gumipók is :) elsösegélydobozbol ragtapasz a szàjàra..
Csak egyszer àruld el magad béla..tudod suttogd a jelszavam a fülembe
Fenyegetés két típusa:
egyszerű fenyegetés: Btk. 138.§. (értelmező rendelkezések) fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezése, hogy a megfenyegetettben félelmet ébresszen. (pl. a férj a feleségét azzal fenyegeti meg, hogy el fog válni tőle: ez egy egyszerű fenyegetés.)
Minősített fenyegetés: attól minősített, hogy élet- vagy testi épség elleni és közvetlen.
Elkövetési eszköz:
fegyveresen: Btk. 137.§. 4.) pontja (lőfegyver, vagy robbanóanyagot az elkövető magánál tartja)
felfegyverkezve: Btk. 137.§. 4.) pontja (ezek az ún. hideg fegyverek: pl. kés, balta, egyéb.)
ja , az h elrangatod kocsival a semmi kozepepre ugy h nem tud vezetni, az meg egy jo ugyveddel kimeriti a szemely szabadsag korlatozasat.
Gondolom te is majd jot rohogsz ha utana besetal a rendorsegre es elmeseli mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!