Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézi ki a társadalom az olyan férfiakat akik az élet könnyebb oldalát választják azaz nem akar feleséget, családot, gyereket?
Lassan 40 felé teljesen boldog vagyok egyedül, nincs baj a nőkkel, a házas élet nehézségeit nem élem át, nem folyik el a pénzem a gyerekre stb.stb...
Családom, kollégáim, barátaim stb. Mind mondogatják mikor lesz család gyerek, meg gyerek vagyok még, nöjjek már fel stb..
Próbálnak nyomást gyakorolni rád - persze nem igazságtalanul, vagy érdemtelenül: tökéletesen igazuk van abban, hogy azoknak, akik normális párkapcsolatban élnek azért sokkal jobb.
Csak azt nem fogják föl sokan, hogy így sem lehetetlen, vagy netán rossz az élet.
10-es, ne ram reagalj, hanem a kerdesre.
Kerdezo, a tarsadalom nem nez ki azert, mert nem akarsz csaladot. A tarsadalom carik rad, torodj bele, hogy ripsz-ropsz venember leszel es csak teher leszel a tarsadalom nyakan. Szoval, elj ugy, ahogy neked tetszik es ne irj ki ide infantilis es provokativ kerdeseket. Minden jot neked! :)
"azoknak, akik normális párkapcsolatban élnek azért sokkal jobb"
És vajon hányan élnek _normális_ párkapcsolatban azok közül, akik párkapcsolatban élnek?...
"10-es, ne ram reagalj, hanem a kerdesre."
Megvolt az. ;)
"Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is."
Biztos ők is mondják, hogy neked se legyen jobb, mint nekik. Mondjuk én arra biztatom a fiatalabb kollégáimat, hogy sose nősüljenek meg. Tanuljanak más hibájából.
Másik oldalról meg öngyilkosság ez az életmód, amit művelünk, a népünkre nézve. Minden családba legalább 3 gyerek kellene. De ha sokan vannak 6-7 gyerekes családok, akkor nem gond egy - egy ilyen ember.
13-as, volt EGY egyetemi oktatod, aki csalta a feleseget a kicsi, jobb jegyre vagyo r.bancokkal. A csajok combot tarnak, a ferfi ezert pszichopata.... aha, ertem. A ferfi egyszeruen csak goreny, ennyi, a lany meg ribike.
Hagyjuk mar ezt az egymasra mutogatast, nos ferfival, ferjes asszonnyal kikezdenek gatlas nelkul a pina meg farok utan acsingozo mocskok. Senkihazi ribik szaggatjak le a ferjeket a csaladrol, es gerincetelen amoba-ferfiak hagyjak el a gyerekeiket egy friss, borotvalt puniert. Utana meg megy a siras-rivas.
Harom evtizede a munkahelyen egy gyurus ferj vagy feleseg tabu volt, ma meg ramasztok gatlas nelkul a wc-pumpara is. Nem ismertek ti sem istent, sem embert, csak a sajat vagyaitokat, legyetek nok vagy ferfiak. Gusztustalan nemzedek vagytok, okadni kell toletek. Isten veletek, onvalositsatok, utana meg akasszatok fel magatokat a pinceben, nem fogunk sirni utanatok.
Azért, mert buták. Nem az a könnyebb oldal.
Nem megy el annyi pénzed, de hol van a pénz értékekben ahhoz képest, ami a gyerekektől jön?
Még egy feleségtől nem is feltétlen, szerelmet átélhetsz papír nélkül is. Na de a gyerek.. komolyan mondom, 4 legerősebb érzés van a világon. Az első, megmenekülni valamilyen halálközeli pillanatból. A második a szerelem. A harmadik a drog. A negyedik pedig a gyerek.
Az életetét nem szívesen teszi sokszor kockára az ember, a drogra rámegy az egészsséged is. A szerelem ritka kincs. Na de ha gyereked van, a napi kiabálások között többször eljön az az érzés, ami az egyik legleírhatatlanabb.
Engem sem érdekel a temetés, kit érdekel hányan síratnak, vagy milyen koszorúm lesz.
Viszont a gyereknél jobban senkit nem fogsz szeretni. Senki nem fog rád hasonlítani annyira, mintő. Senkit nem érzel olyan közel magadhoz, mint a gyereked. És a legjobb az egészben, hogy ez kölcsönös.
Az már csak hab a tortán, hogy a gyerek szemilyéségét formálhatod, ezáltal hátrahagysz valami maradandót, és lesz aki kedvesen beszél veled, mikor majd ágybavizelsz öregen, nem a nővérek szitkozódását hallgatod.
Namindegy. El sem tudja képzelni az ember az érzés erősségét és mélységét, amíg nem éli át. Mint a többi felsorolt dolognál.
A nőket még jobban lenézik, ha nem akarnak családot. Főleg gyereket. Fiatal vagyok, nem akarok még gyerket (lehet, hogy sosem), de nem merek erről beszélni, mert megy a hőkölés, az önzőzés, a "dehát ez az élet értelme"-féle aggódásba bugyolált megvetés.
Az emberek nagy része tényleg nem lát tovább azon, hogy élet = szaporodás, ami biológiailag igaz, de nem árt, ha nem ragadunk le az ösztönök szintjén. És ameddig ez a helyzet, addig jaj annak, aki nem követi a megszokott házasság plusz gyerek utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!