Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szerettek egy lányban és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek egy lányban és mit nem? (inkább fiúk válaszát várom)

Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 07:23
 1/7 anonim ***** válasza:
nem szeretem az agyon sminkelt,tul kövér... és sovány lányokat... nem szeretem a hisztizést és aszt sem szeretem ha nem lehet vele rendesen megbeszélni a dolgokat! szeretem ha megbízható,kedves,kellemesen kerek mindenhol és szeret természetesen szép lenni:) nem ilyen ocsmány dolgokat felvenni stb... ha ez megvan akkor szívesen ismerkedek ilyen nőkkel:)
2010. máj. 15. 07:37
 2/7 anonim ***** válasza:
vagyis ismerkededtem! van barátnőm!:) (1.17/f)
2010. máj. 15. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ha nyávog illetve túrkál egy kajában, hogy fúj meg stb, meg júújj azt én nem fog meg mert koszos meg olajos, szóval ne legyen egy hisztis pics@. Meg ne nyávogjon mint újszülött macska.

Legyen aranyos , vonzó, megigéző szemei , legyen olyan mint egy nő, ne akarjon megfogni egy csavarhúzót mert nem biztos hogy jól állna neki, legyen nőies, őszinte.

Legyen laza bevállalós, Ne legyen szégyenlős típus.

És önmagát adja ne játssza meg magát.

2010. máj. 15. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
hűh :D és még a nőkre mondják azt hogy listát állitanak :D
2010. máj. 15. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen ,,műnő", se plázacica.

Smink ne legyen, vagy csak minimális, de azért legyen ápolt. Jól el tudjak beszélgetni vele bármiről szinte. Ne legyen nálam súlyosabb, se túl sovány, se túl alacsony.

Ne próbálja megváltoztatni a szokásaimat. Így hirtelen ennyi.

Szemszín, hajszín nem számít. Végül ami a legfontosabb, hogy legyen benne valami ami ,,megfog".

2010. máj. 15. 10:46
 6/7 A kérdező kommentje:
huh...köszi az igényes válaszokat..xD
2010. máj. 15. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:

nem szeretem: káromkodik, cigizik, minden idiótával szóbaáll/barátkozik, diszkóba és hasonló helyekre jár

21/f

2010. máj. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!