Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nejem nem engedi hogy használjam az okostelefonját (nekem hagyomásos van, nem is akarok mást), a laptop is le van védve jelszóval, amit nem árul el nekem, ez mire utal?
Aki nem használ ilyesmit, kezelni sem tudja. Én is levédetem a gyerek elöl a dolgaim. Nem azért, mert gyerek, hanem azért, nehogy elrontson valamit.
Másik lehetőség az, hogy zavarja hogy magadnak nem vennél mert spúr vagy, de az övét használnád. Ha nincs rá szükséged, miért akarod használni az övét?
Ahha.
És tényleg annyira "béna" vagy a mobilokhoz/számítógépekhez, vagy csak a para beszél belőle?
(Amúgy csináljon mentést, ha annyira fél.)
Nekem is volt olyan ismerősöm, aki szétparázta magát, ha a gépéhez ültem.
Pedig aztán nála kevesen jelentenek nagyobb veszélyt a gépekre, nekem meg kábé harminc éves tapasztalatom van.
Sok idióta -már bocsánat- akik egymás telefonját használják. Mégis miért?!
Én nem nyúlok a pasim telefonjához, és érdekes módon neki sem jut eszébe az enyémhez, mindenkinek van saját.
De ugyanez a Szüleimnél, akik 40 éve házasok.
Nem akarok naív lenni, de nem lenne egyszerűbb, ha szimplán megkérdeznéd tőle?
Finoman mondanád neki, hogy jól esne, ha nem csinálná ezt, vagy érthető magyarázatot adna, mert bizalmatlanságot kelt ez benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!