Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az unokatesómmal szexelünk az vérfertőzésnek minősül?
Nem.
De Isten óvjon hogy gyereketek szülessen, mert az
vérfertőzés, vérrokonságból idióta gyermek születik.!!!
A másod fokú unokatestvéreknél nem számít annak. Ez még vérfertőzés.
30/f
Elsőd unokatestvérek is házasodhatnak magyarországon, szóval azt csinálsz amit akarsz.
De egyébként nem értem, hogy miért kell elbaszni a rokoni kapcsolatokat. És ha szét mentek? Vagy összevesztek valamin? Akkor a családlátogatásoknál majd szégyenkeztek egymás előtt, meg nem néztek egymásra többet?
Miért nem lehet olyan embert keresni, aki nem a rokonod?
Csak közvetlen, vér szerinti hozzátartozóval történő szexet nevezik vérfertőzésnek. Tehát szülő, gyermek, testvér. Minden más engedélyezett, még házasságot is köthetnek. A statisztika azt mutatja, hogy az unokatestvérek közötti kapcsolatból, és meglepő módon, még inkább a másodunokatestvérek közöttiből született gyerekek között valamivel magasabb a veleszületett rendellenességek aránya.
Maga a kapcsolat természetesen semmilyen veszéllyel sem jár. Gyerek inkább ne legyen, de a kérdés nem is erre irányult.
Nekem volt egy haverom, (de már nem az; kihasznált sokszor és csak átvert, utoljára pénzzel).
Na mindegy, ő is dugni szokta a másodunoka húgát.
Annyiból jó dolog volt ez a haverság, hogy kétszer megfűzte nekem a csajt, hogy velem is dugjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!