Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vagytok ezzel? ( (miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytok ezzel? ( (miért kell hosszab kérdést irni, na mindegy igy mar csak jó lesz) )

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és még nem volt barátnöm, de már nagyon vágyom valakire, mert megesz a magány és az unalom :S

járok bulizni (bár nem minden héten), meg szeretek társaságban lenni, jó humorunak mondanak, de valahogy mégse jön össze soha semmi, és föképp igy tavasz-nyár tájékán ezt egyre nehezebben birom, föleg h minden televan párokkal a sulitól az utcákig...

2010. máj. 14. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jó, és hogyan próbálkozzak? Nem nagyon járok bulikba, máshol meg elég bátortalan az ember sztem. Főleg egy lány. Na de most nézek valami nyári meló után, aztán ott majd hátha nagyobb szerencsével járhatok!

De azt kívánom, hogy találj magadnak egy rendes lányt, amilyet szeretnél! :)

És te hogyan próbálkozol/próbálkoznál? :D

2010. máj. 16. 16:09
 12/18 A kérdező kommentje:

hát én járok néha buliba, bár itt a néhán van a hangsúly..

csak igy a hétköznapokban én is bátortalan lennék spontán az utcán v tudom is én..

de majd hátha nyáron több buli lesz, több lehetöség..

2010. máj. 16. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem is tudom miért nem megyek nulikba, nem az én stílusom sztem, de mondták mmár, h csak azért nem járok, mert még nem találtam me a nekem valót. :D

Meg nincs is kivel...:(

De te tudnál nekem segíteni? ;) Mármint abban, hogy merrefele szoktál menni bulizni? És milyenek? :)

Személyes tapasztalatok? :D Ja és köszi!

2010. máj. 16. 16:31
 14/18 A kérdező kommentje:

szivesen segitek amiben tudok :p

merre laksz?

2010. máj. 16. 16:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Köszi. :P

Bp melett lakom. :) Te hol laksz? :)

Tehát könnyen bejutok Pestre, ott meg azt mondják, h elég sok lehetőség van. Csak én nem tudom hol.

2010. máj. 16. 16:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát én nem pesten :)

mondhatni vidéki vagyok

2010. máj. 16. 17:03
 17/18 A kérdező kommentje:
de ha egyátalán nem voltál még semmi buliban, vagy ilyen helyeken, akkor pár dolgot tudok mondani, vagyis inkább kérdéseidre válaszolni, ha gondolod, de akkor inkább adok egy msn cimet, ne itt..
2010. máj. 16. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:

OKé, hát ha tényleg vállalkozol erre...:P

Mármint, hogy segítesz. :) Akkor írd meg priviben az MSNed. :D

2010. máj. 16. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!