Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Menyire határozza meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Fiúk! Menyire határozza meg egy nő nőiességét a magassarkú? nektek mi tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

22:07-es vagyok:

még annyit, nem tudom te hol vásárolsz cipőket, de nekem nagyon szép magassarkúim vannak, és egyáltalán nem 15 centisek és mégis nagyon szépek, imádom őket, a formájukat, színüket, díszitésüket

2010. máj. 14. 22:10
 12/15 A kérdező kommentje:
én a helyi "plázában" noha ez egy kicsit túlzás. Leggyakrabban a leonardoba veszek, de ott tényleg csak ilyen nagyon magasak vannak szépek. Csak azért érdekel annyira ez a téma, mert most lesz a kicsengetés, utána buli majd banket, s nem tudom, hogy mibe menjek.
2010. máj. 15. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:

vagy olyat ami a ruhádhoz, vagy olyat ami a táskádhoz illik színben, de gondolom ezt te is tudod :)

valami olyasmit amiben egész éjszaka fogod bírni a strapát, max 5 centis vagy picivel felette, de azért a 15 már túlzás :D, szerintem egy egyszerű kis cipő is nagyon csinos tud lenni, de ha linkelnél be képet, hogy milyen elképzeléseid vannak, úgy könnyebb lenne

2010. máj. 15. 20:42
 14/15 A kérdező kommentje:
egy magassrkura es egy lapostalpura is gondoltam
2010. máj. 16. 11:14
 15/15 A kérdező kommentje:

képet nem tudok sajnos mutatni, de elmondom:

-a magassarkú egyszerű fekete kb. 7 cm, vékony sarka van

-a lapos talpú fehér egy fekete csattal és elöl ki van vágva, lakkos

2010. máj. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!