Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy egy lány csak hülyít vagy komolyan gondolja?
Attol meg,h ronda vagy,lehet neki bejossz. Orulj neki,h tetszel neki! Ha szexeltek akkor mar,50%,h komolyan gondolja.
Erdeklodik rolad? Rendszeresen talalkoztok? Mutogatja,hova szokott jarni? Akkor valoszinu,igen.
N
Lehet csak te látod magad annyira csúnyának, neki bejössz. Ha édeklődik felőled, hosszan beszélgettek, jól érzi magát veled, akkor simán gondolhatja komolyan.
Miért is ne? Közhiedelemmel ellentétben nem csak a 10/10 pasik kellenek a nőknek. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki ízlése egyforma. Ne légy ennyire kishitű!
N
Ennyi bullshitet nem hagyhatok szó nélkül.
"Ha édeklődik felőled, hosszan beszélgettek, jól érzi magát veled, akkor simán gondolhatja komolyan."
Ez nőknél semmit nem jelent.
"Közhiedelemmel ellentétben nem csak a 10/10 pasik kellenek a nőknek."
De igen. Jobb híján esetleg hajlandóak vagytok leállni egy átlagos külsejűvel is, de csúnyával soha.
"Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki ízlése egyforma."
De igen. Minden nőnek szinte teljesen ugyanazok a férfiak jönnek be.
Attól hogy téged mindenki dob -a szerintem természeted miatt- attól még nem mindenki ízlése egyforma. Nekem is voltak olyan barátaim- sőt a többség olyan volt akit nem mondanék jó pasinak. És nem én voltam nekik az első, de az utolsó sem. Illetve ismerek, láttam már nem egy pasit, aki nem macho, mégis boldog kapcsolatban él. Igaz nem topmodellel, de nem is bányarémmel.
#nem tudom hányas voltam, de az én válaszom "elemezted"
"Nekem is voltak olyan barátaim- sőt a többség olyan volt akit nem mondanék jó pasinak."
Ebben biztos vagyok, mert nektek nőknek úgy a férfiak 1-2%-a számít jó pasinak. Lehet, hogy ők csak a felső 10-20% szintjét ütötték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!