Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja a páromnak?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve vagyunk együtt, de már nem nagyon bírom a szeszélyes hangulatát. Van, h majd kicsattan az örömtől, mindent szépnek és jónak lát, másszor meg olyannyira bedepressziózik, hogy már arra a pontra jutottunk, h olyankor nem is beszélünk egymással, mert csak összevesznénk. Nem elégedett a munkájával, 24 éves kezdő létére 350 ezreket keres havonta. Haza nem kell adnia, mindent jóformán csak magára kell költenie (spórol leginkább), de mindig panaszkodik, h nem elég a pénz, h ki kell menni külföldre (Németországba), de a német nyelv tanulásához még hozzá sem látott, nem tudom, h akkor mit szeretne ott csinálni. Na mindegy. Most is depressziós napja van és egyszerűen már nem tudom ezt kezelni. Már nem tudok pozitívan hozzáállni, h majd átmegy rajta. Egyszerűen ebbe belefáradtam, h mindig vigasztaljam és biztassam. Nekem is megvan a magam problémája, még sem rinyálok. Mert szerinte az én problémáim aprók.. Neki... Mivel én sosem panaszkodok ezért azt gondolja, h az én életem happy és gondmentes. A depressziói mostanában sűrűbbek is. Már az is megfordult a fejemben, h esetleg valami nő van a háttérben és most hánykódik... Vagy én már nem tudom egyszerűen mire gondolni. Annyiszor próbáltuk ezt megbeszélni és mindig mondja, h igyekszik visszafogni magát, de ez 2-3 napig megy... Mit tegyek? :(2017. ápr. 25. 18:36
11/11 anonim válasza:
Szangvinikus szemelyiseg,mint oly sokan. Nekik vsn ez a hangulatingadozas. Nem hallottad meg,h hangulatember valaki??
Amigy meg a kimerultsegtol is lehet ilyen. Szerintem tulhajszolta magat. Kikapcsolodasra tobb idot szanjon.
Ha elni ak.ar,nem megy orvo.s hoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!