Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan koptassak le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassak le egy srácot aki csak szexelni akar nekem viszont jól esik a flörtölgetés?

Figyelt kérdés
Tehát jól esik, hogy ígx nyomul viszont szex kapcsolatot nem akarok. Már visszautasítottam többször bár nem durván hanem elég kedvesen. Mit tegyek?
2017. ápr. 25. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
őszinte??? Őgy szívatnám, ahogy csak tudom, a hüye dugni akarót.
2017. ápr. 25. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Szóval te flörtölsz vele, mert az neked jó, de amikor meg akarna durrantani, akkor az már nem jó. Ő legalább azt mutatja, amit akar, te meg húzod az agyát, mert neked az jó.

Vagy most akkor mi is a bajod? Ő mondta, hogy csak szexet akar, vagy ez amolyan női kombinálás? Ha többet akarna, akkor kellene?

Amikor majd fordítva lesz, és téged h..ülyít egy srác, aki aztán elhajt, akkor is jössz majd gyakorira, hogy miért ilyen ez a srác, ugye? :D

2017. ápr. 25. 19:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják,hogy aki tűzzel játszik,az megégeti magát.Ha nem akarsz vele lefeküdni,akkor kerüld el.Ha arra megy,úgysem fog komolyan venni,hiába húzod az agyát.
2017. ápr. 25. 20:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Félre értetek emberek de lehet én irtam félre érthetően. Ő flörtöl velem. Ő mondta hogy szexet akar tőlem. Én elutasítottam őt, de amugy meg Tetszik és érzek is iránta valamit de csak azt akarja. Jól esik ha egy olyan pasi csapja a szelet aki tetszik. Én csak fogadtam a flörtöt de nem hitegettem.Ezért nem tudtam lekoptatni mert nehéz. Nyilván azt látja hogy tetszik nekem azért nyomul.
2017. ápr. 25. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

Na, akkor az a helyzet, hogy nem kell. Oké. Akkor ezt elmondhatod neki. Ennyi. Amíg csak "vigyorova asszisztálsz" a flörtölésre, addig nem hagyja abba.

Döntsd el, mit akarsz. Ha nem kell, akkor határozottan megmondod neki, hogy ne fárassza magát, mert nem akarsz tőle semmit. Ha nem megy, akkor kerüljön el.

Azt semmiképpen ne említsd, hogy komoly szándék esetén bizony kellene, mert akkor jön a hazugságlavina, aztán koppansz.

Ha viszont nem tudsz anélkül meglenni, hogy valaki ne erősítse az egódat, akkor ne mondj neki semmit. :)

2017. ápr. 25. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
28%

" Jééé, egy igazi szűzqr.va!

"

Mwgjöttek a lúzer pasik :)

2017. ápr. 26. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!