Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan srácról, aki sokat olvas és amikor felmentek, nagy könyvespolc fogad, tele érdekes könyvekkel? Elsősorban nők válaszára vagyok kíváncsi, de nyugodtan írhatnak férfiak is.
#4es vagyok
Azonkívül helytelenítem a magánkönyvtárak gyarapodását, hiszen így limitált számú olvasóhoz jut el az ismeretanyag, főleg drága könyvek esetében.
Nekem nem lenne mindegy, hogy milyen könyvekkel van tele a polc pl. Nem tartom magam ostobának, könyvmolyként a könnyű- és szépirodalmat is kedvelem, de ha valaki pl csak a kultúrirodalomnak titulált sznob dolgokat olvassa, mert attól ő milyen intelligensnek és értelmesnek fog tűnni, na ez taszít.
De ha az a bizonyos könyvespolc széles érdeklődésről ad számot, az sokat nyom a latban. :) Az meg számomra természetes, hogy a könyveit az ember elolvassa, nem csak dísznek tartja. Otthon nálunk is többezres kötetre rúg a polcok tartalma, plusz nagyapám könyvtáros volt, én ebbe nőttem bele. Mutasd meg a könyvespolcod, és megmondom, ki vagy. =)
27N
Nekem pozitív, mert én is rengeteget olvasok. Bár nekem sajnos helyhiány miatt nincs könyvespolcom csak ebookjaim :/
Sokkal jobb mintha számítógépjáték függő lenen :D
23/N
Nálam hatalmas plusz lenne *.*
23/N
Tetszene! Bar en ebookokat olvasok mostanaban!
N
Szerintem, ha már fent van a nő a lakásodban, már nyerő ügyed van.
A többi már részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!