Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott? Tobbet nem fog velem talalkozni? Van egy fiu (osztalytarsam) akivel akivel talkozgadok mar vagy 3 honapja.
Figyelt kérdés
Van egy fiu (osztalytarsam) akivel akivel talkozgadok mar vagy 3 honapja. Azt mondja tetszek neki, mert en nem vagyok olyan kenyes pixcsa mint a tobbi lany az osztalybol, de komoly kapcsolat nincs koztunk, csak szex. Olyan is volt mar hogy a wc-ben csinaltuk, izgis volt. A multkor ugy tortent hogy az osztaly elment valahova en ott kellett maradjak valamiert, o pedig akkor jott iskolaba. Ures volt az osztaly es mondta hogy menyunk fel az osztalyba es hogy ott csinaljuk. De nekem nem nagyon volt kedvem hozza es nemet mondtam. Masik nap irtam neki msn-en de nem valaszolt. Most foci mecse van elment egy masik varosba es hat en nem hivtam. Megharagudott? Tobbet nem fog velem talalkozni?2010. máj. 14. 15:49
1/6 anonim válasza:
Valószínű fogsz vele találkozni,mivel az osztálytársad. xD
És még nem vagy kényes pics@
2/6 anonim válasza:
Ha ezért haragudott meg rád, akkor jó is, hogy többet nem áll szóba veled. Lehet, hogy csak elfoglalt volt. Ezt vele kéne megbeszélned.
3/6 A kérdező kommentje:
ne ugy talalkozni... amugy csak titokban talalkozunk... csak en meg o tudjuk...
2010. máj. 14. 16:06
4/6 A kérdező kommentje:
nem* elirtam
2010. máj. 14. 16:06
5/6 anonim válasza:
Majd fut ő utánad..ha nem,akkor nem:S
6/6 A kérdező kommentje:
a volt baratomal ugy volt hogy tobszor is egy nap beszeltunk telon, meg mindig hivtam h nem talalkozunk e, pedig majdnem minden nap talalkoztunk... nyaggattam egy kicsit... magyarul... mondjuk vele hivatalosan is egyutt voltam... ezzel meg csak ugy titokba... mondjuk nem is kel nekem ennel tobb vele...
2010. máj. 14. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!