Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek ez kedves, vagy inkább ciki?

Figyelt kérdés

Szeretném kedvességből meglepni a kiszemeltemet azzal, hogy sütök neki palacsintát (ez a kedvence), de kicsit tartok tőle, hogyan fog rá reagálni.

Nem szoktam nagyon sütni, inkább csak főzni, ezért attól is tartok, hogy nem fogom-e elrontani. Segítséget persze tudok kérni vész esetén. :D

Szerintetek ez így kedves, vagy ciki? Nem szeretnék beégni...

Ti örülnétek egy ilyen meglepinek?

Ha lehet, csak normális válaszokat, köszönöm!!

2017. ápr. 21. 23:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#5 Ezesetben semmi probléma, toljad neki! ;)
2017. ápr. 21. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:
10es igen csalàdanya vagyok de elvàlt és mindkét ember egyedülàllo aki kapta..és részemről természetes hogy az asztalunkhoz hivjuk vacsizzon velünk stb.nem gondol bele többet csak azt mondta fel akarom hizlalni?
2017. ápr. 22. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen kedves.

Én is gyakran szoktam sütni, leginkább amerikai stílusút - nekem bejön a sütőporos módszer és a kelt, vastag típusú palacsintát szeretem.

A tészta:

20 deka liszt

1 tojás

1 ek cukor

1/2 csomag sütőpor

1 ek-nyi olvasztott vaj (több is lehet, sőt...)

csipet só

3 deci tej.

A töltelékhez

1.: Túró, porcukor, reszelt citromhéj ízlés szerinti arányban összekeverve (ha száraz a túró, akkor némi tejföl, vagy tej a krémes állag eléréséig)

2.: porcukor, kakaó és egy kevés olvasztott vaj, hogy épp összeálljon

A palacsinták jellemzői, hogy nem a szokásos, serpenyő méretűek, hanem olyan tíz centi átmérőjűek és kábé centi vastagok, tehát NEM tekerhetők. Én szendvicsnek csinálom: 1 palcsi, rá megy a túró, majd a csokiöntet, a tetejére pedig még egy palacsinta. Minden egyéb verzió óhatatlanul disznólkodásba torkollik. :)

2017. ápr. 22. 03:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha a palacsintát el tudod rontani, akkor nem neked való a konyhai lét... :D

És ki nem örülne ennek?

2017. ápr. 23. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!