Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert huzza meg mindig az agyam?
Figyelt kérdés
Vonzodtunk egymashoz, de megbeszeltuk, hogy nem lehet koztunk semmi mert egyikunk sem egyedulallo..egy ido utan mikor tudtam semmi ertelme megkertem, hogy tobbet ne is keressen..es kozben probaltam elefelejteni Ot es minden kapcsolatot megszakitani vele..Sajnos teljesen nem tudom kizarni az eletembol a munkank miatt..a baj az, hogy habar hosszu ido telt el azota, hogy mondtam nem jo nekem, ha huzza az agyam, ha talalkozunk es ugy hozza a helyzet meg mindig bokol es meg mindig felreertheto jeleket ad… nem tudom mihez kezdjek…mondjam meg neki megint, hogy hagyja abba? Szegyellem, hogy en meg mindig nem tettem tul magam rajta..2017. ápr. 21. 12:16
2/3 anonim válasza:
Még ő sincs rajtad túl,azért bókol továbbra is.
Az az igazság,hogy amíg te nem akarod igazán,hogy békén hagyjon akkor addig nem is fog.
3/3 anonim válasza:
Mennyire rég húzódik a dolog? Az se mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!