Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire utalhat egy pasitól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utalhat egy pasitól a "majd meglátjuk" aztán eltűnik 2 hónapra utána megint keres?

Figyelt kérdés

Nem tudok eligazodni ezen a pasin.

Elhívott randizni, akkor nem volt alkalmas nekem, de utána ráírtam, hogy ok benne vagyok, erre ő azt írta majd meglátjuk. Ezután felszívódott teljesen, semmi életjel. Gondoltam ok akkor ennyi volt, bár gondoltam rá közben..

Erre jelentkezett 2 hónap után - felhívott és most úgy beszél velem, mintha elévült volna az egész. Akkor most mivan, mi az álláspontja vajon velem?

Köszi a válaszokat előre is!

2017. ápr. 19. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Akkor most már csak egyet nem értek, hogy miért érte meg neki az energia amit előtte rám fordított..ez tévesztett meg, hogy azt gondoltam egy férfi ha ezt megteszi akkor utána nem lép le."

Nos, bennem pl a lelkiismeret szólalt meg, úgy voltam vele, hogy mégsem akarom kihasználni, hogy nem vagyok olyan. Aztán persze pár hónap után valami más szólalt meg, de az nem a fejemben volt.

Az is lehet, hogy közben talált mást, most meg, hogy megint nincs jobb célpontja, ismét nálad kötött ki.

Ki tudja, hogy mi jár a fejében?

2017. ápr. 19. 22:49
 12/19 A kérdező kommentje:

Na igen ha belelátnánk a másik fejébe, akkor lényegesen egyszerűbb lenne, nem kéne ide írogatni pl.:d

Lehet ő sem tudja mit akar, akkor még ez sem segítene.

2017. ápr. 19. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Sztem több szálon futtatta az ismerkedést, más csajokkal is ismerkedett, beszélgetett stb.

Az a gyanúm, h nem kispályás a srác, ért a nőkhöz. Persze, h megérte neki! Látod, érzed most a saját bőrödön...

Én ezek után nem filóznék rajta egy felet sem. Játsszon mással. Sajnos, lesz olyan majd, akit át tud verni ezzel a technikával. Ne búsulj egy ilyen miatt, mert ebből csak sérülés lett volna.

2017. ápr. 19. 23:06
 14/19 anonim ***** válasza:

"Na igen ha belelátnánk a másik fejébe, akkor lényegesen egyszerűbb lenne, nem kéne ide írogatni pl.:d"

unalmas lenne az élet. csak egymásra néznénk, és mindent tudnánk, ahelyett, hogy itt csevegünk :P

2017. ápr. 19. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Mivel elsőre neked nem volt alkalmas a randi, ezért arra gondolt hogy nem fog utánad futni. Senki sem szereti a visszautasítást. Viszont 2 hónap alatt ez ülepedett benne annyira hogy rászánta magát hogy ismét keressen téged. Vagy tényleg csak szexelni akar egyet, és nem talált jobbat mint te. Férfiként nálam ez a két eshetőség lenne lehetséges. 25F
2017. ápr. 20. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Végetért a 2 hónapos kapcsolata, és most újból elővesz.
2017. ápr. 20. 00:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Helyedben,kivágnám ,mint macskát sz.ni. Szórakozzon mással!!! Helyedben elküldeném a jó édesanyjába!!
2017. ápr. 20. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Te ennyire szarba tartod magad, hogy nem vagy képes azt mondani, Jóska, hülyíts mást, és megszakítod vele a kapcsolatot?!

Jó az neked, hogy alkalmilag előszed, mikor épp nincs punci kilátásban, csak te?!

Én egy hét ignorálás után írtam volna neki egy ímélt, hogy akkor csá, és részemről vége.

2017. ápr. 20. 09:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Ó te, nekem még házasságot is ígértek néhány jó dugásért. Ha kell neki a puncid, a csillagokat is lehazudja az égről, ha olyan. Meg van olyan is, akivel elsőre összejön minden, mert annak nem csak a puncid kell. Nem annyira bonyolult ez.
2017. ápr. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!