Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az oldalt felnyírt, vasalt hajú pasik?
Figyelt kérdés
23/F vagyok, és a haverok azzal cinkelnek, h. baromira gáz + ilyen-olyan metroszex vagyok...
Légyszi írjatok!
2010. máj. 13. 22:27
1/11 anonim válasza:
Nem cikiznek, csak megjegyzik hogy ez a metroszex. stílus. Ennyi.
2/11 anonim válasza:
Hát valóban baromi gáz. De divatos most.. ezzel együtt baromi unalmas és ocsmány is.
24L
3/11 anonim válasza:
Én nem tudom, ez milyen lehet, tudsz képet linkelni?
4/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik. olyan.. szerencsétlenül néz ki.
5/11 anonim válasza:
Van akinek jól áll, amúgy nekem személy szerint nem tetszik.:D
6/11 anonim válasza:
A kockáknak nem tetszik, a normális embereknek igen. Ennyi. Tudom most a kockák meg a nyomorékok lepontoznak, dehát ez van, ez az igazság. Amúgy meg egy ilyen oldalra több nyomorék jön, mint normális, szval nagyobb a leoltás aránya is :D Sztem ne változtasd meg a nyomorék haverjaid miatt :D ha neked bejön, és a csajoknak is, akkor nincs vele semmi gáz :)
8/11 A kérdező kommentje:
azért köszi a válaszokat...akkor milyen az ideális??? mert lehet kipróbálnám, ha van olyan, ami jó szerintetek és nekem is tetszik...
2010. máj. 14. 09:29
9/11 anonim válasza:
nem!!!
nekem az ilyen jün be nagyon: [link]
10/11 anonim válasza:
23:45-ös: csak azért, mert nekünk nem jön be az ilyen b.zis haj, rögtön kockák meg nyomik leszünk? szánalmas vagy, hogy azt hiszed, hogy aki nem ért veled egyet, az csak nyomi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!