Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert forditunk nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert forditunk nagyobb figyelmet a szorakozas jellegu teruletekre, azoknal, amik segitik az emberiseget, hogy halladjon egyrol a kettore?

Figyelt kérdés
18/F

2017. ápr. 17. 15:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Nem helyette kell teszenni, hanem elso szamu kuldetesunknek kene lennie.
2017. ápr. 17. 18:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Jav: tenni
2017. ápr. 17. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 igaz. Szóval? Te miket csinálsz az emberiség egyről a kettőre jutásának érdekében?
2017. ápr. 17. 18:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Erre iranyulo szakma, meg szandek szinten tart, de mint polgar is teszek a jobb vilag erdkeben, peldaul vedem a kornyezetem, vagy probalom megertetni a hugommal, hogy miert kell jo jegyeket kapnia. Sok teruletre kiterjed, de vegeredmenyben egy dologrol van szo, halladas a jo fele. :)
2017. ápr. 17. 19:18
 15/17 RoseTyler ***** válasza:

#9: Mindenki ösztönlény. Te is, én is meg az összes ember. Meg az összes többi faj a Földön. És nagy baj lenne, ha nem lennénk azok, mert az ösztöneinknek köszönhetjük, hogy még élünk.

Olvasva, amiket írsz... hát tudod, rettentően naiv vagy. De majd változik ez idővel. Amúgy tényleg kell bármit is tenni az emberiségért? Érünk annyit, hogy fennmaradjunk? A bolygó egyik legártalmasabb faja vagyunk jelenleg. Belepiszkálunk minden jól működő rendszerbe, ráadásul úgy, hogy nem is értünk hozzá rendesen.

Persze, én is szeretnék olyasmiket tenni az életemben, amik a szerintem helyes irányba mozdítják a dolgokat... de ez nem ilyen egyszerű. Ami úgy tűnik, hogy jó az emberiségnek, az vajon jó-e a bolygónknak? És ezt a kérdéskört igen hosszan lehet tárgyalni...

Ajánlom, olvasd el Daniel Quinn: Izmael c. könyvét. Érdemes elgondolkodni rajta.

2017. ápr. 17. 20:26
 16/17 A kérdező kommentje:

"Ami úgy tűnik, hogy jó az emberiségnek, az vajon jó-e a bolygónknak"

Kez a kezben jar.

Egy vagyunk a termeszettel, ha artunk a termeszetnek, azzal magunknak is, elobb vagy utobb visszaut, igy a halladas egyrol a kettore, ezt tartalmazza.

2017. ápr. 17. 23:56
 17/17 A kérdező kommentje:

"Mindenki ösztönlény. Te is, én is meg az összes ember."

Egyben, de az ember "meg van aldva" racionalitassal is.

2017. ápr. 18. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!