Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az átlag polgárnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az átlag polgárnak a társasházban, az utcában, a szomszédos utcában lévő szép ellenkező neműekkel pár hét alatt megismerkedni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 13:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én vagyok a negítv mi?

két hsz - szel később meg csak a problémát látod, hogy miért NEM tudsz/lehet találkoznod velük, illetve köszönni stb..

akkor most ki a negatív te kis p/*/cs ?

állj fel a gép elől, és a való életbe ismerkedj, ne itt sajnálkozz...

2017. ápr. 16. 14:07
 12/18 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából mind1 hogy férfi vagy nő vagyok, de olyan vonzó ellenkező neműt sem ismerek a szomszédságban, akit háromhavonta látok, nemhogy naponta. Kutyát sétáltató és kertészkedő középkorúakon és időseken kívül szinte fogalmam sincs kik laknak a közeli házakban és a házunkban sem tudom többségében h kik laknak.
2017. ápr. 16. 14:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Kezdj el küzdősportolni,t'án ha ragad rád a férfiasságnak némi szikrája.Ma már nagyon sok nő jár ilyenre,egynehányuk tök nőies.
2017. ápr. 16. 14:55
 14/18 A kérdező kommentje:
És az miért jó, hogy távol lakó leendő bűnöző férfiak között izzadok, ahelyett hogy valahogy normális szomszédokkal ismerkednék?
2017. ápr. 16. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen pipogya vagy,dögölj meg egyedül,komolyan!!!!
2017. ápr. 16. 15:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Te menj már a börtönbe a küzdősportos kötekedős sértegetéseiddel, ne ide írogasd a butaságaidat.
2017. ápr. 16. 15:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Rosszindulatú.
2017. ápr. 16. 15:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért kell, hogy a szomszédban lakjon? Messzebb lusta vagy elmenni?
2017. ápr. 16. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!