Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassú víz partot mos, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassú víz partot mos, vagy csak barátkozni szeretne velem a pasi?

Figyelt kérdés

3 hete minden nap beszélünk rövidebben, hétvégén pedig akár több órát is. Mindig ö keres, és fontos dolgokban is kikéri a véleményemet. Képeket küldünk egymásnak, ismerkedünk, nagyjából tudjuk, mit csinál a másik egész nap, este megbeszéljük. Randiról (ha ezt annak lehet nevezni) eddig csak a legelején esett szó, hogy majd elmegyünk vacsorázni. Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, és ez nem csak duma.

Mi a véleményetek, valóban érdeklem öt vagy csak szimplán idöt tölt velem?

27/N

2017. ápr. 15. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is várd meg, amíg elhív ő. Ha te az olyan pasikat szereted akiknek nem derogál randira hívni egy nőt, és ő ilyen, akkor esélyes hogy hülyén is érezné magát ha te hí nád el. Ezt a mindkét fél számára izgalmas rédz kár lenne elrontani. Ha meg nem lép, nem hoztad való.

Szerintem az alapján amit írsz, érdekled. De azért 2 héten belül reális lenne ha elhívna... az már úgy is egy hónap.

2017. ápr. 15. 13:58
 12/16 A kérdező kommentje:

#11:

Köszönöm.

Biztos vagyok benne, hogy az a típus, aki tudja, mit kell tennie ha valóban akar tölem minimum egy randit, márcsak az életkorát tekintve is.(33)

Várok, nem sietek sehova.

2017. ápr. 15. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Megkérdezheted tőle. De meg is várhatod, amíg mondja. Illetve hát te is mondhatsz neki valamit.

Mindegy.

Majd kialakul ez.

(Hogy az emberek miért nem tudják hótt egyszerűen azt élvezni, ami van...)

2017. ápr. 16. 03:01
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2017. ápr. 16. 11:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Érdekes ez az egész...

Szinte naponta beszélünk 4 órákat skype-on, de semmi nem utal arra, hogy találkozni szeretne velem a közeljövőben.

Pasik, mit gondoltok?

2017. ápr. 17. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyannal én se akarnék találkozni, aki egy férfit pasinak nevez :D :D :D
2017. ápr. 17. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!