Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési szakaszban vagyunk, de még mindig kimért, miért?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja ismerkedünk egy pasival, aki régebben egy nagyon laza srác volt, legalábbis amit tudtam róla. Velem nagyon udvarias, talán kicsit már sok is, túlzásba viszi. Amikor szóban beszélgetünk, vagy telefonálunk, akkor nem érzem ezt annyira, de chatelésnél majdnem hogy magáz engem, E/3-t használ.:-) Szerintetek miattam csinálja, hogy megnyerőbb legyen, vagy ennyit változott volna?
Köszi.
2017. ápr. 14. 14:42
1/3 anonim válasza:
Van, aki ugratásból magázza egyes közeli barátait. Ez kedveskedés, a maga módján. De az is lehet, hogy a zavarát palástolja vele. Nem kell fennakadni rajta.
2/3 anonim válasza:
Ha alapból nem ilyen a stílusa, akkor biztos hogy zavarban van.
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem sokat komolyodott, de alapjáraton lazább sokkal.
Miattam lenne zavarban?
2017. ápr. 14. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!