Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ az hogy egy szép, vonzó testű nő hasonlóan vonzó testet vár-e el a másiktól, vagy sem?
Van pocakom, 195 cm-hez vagyok 100 kg. Az arcomon viszont semmi nem látszik belőle, mert ezt az utóbbi években szedtem fel (voltam sok éve már ugyanilyen magasan 80 kg is), a súly egésze szinte a testem közepén van. Nem is sportolok, mozgok, nincs rajtam sok izom. Talán hogy vállas vagyok és jó tartásom van, ami pozitívum eszembe jut a testalkatomról.
Viszont:
Azt vettem észre ez sok lányt nem érdekel. Mindig karcsú, vékony, vagy átlagos és formás, szép testű lányok voltak az életemben. A legutolsó barátnőm is olyan karcsú, formás alkatú volt, szép kerek seggel, formás combokkal, stb. (homokóra alkat)
Amikor randizni kezdek, akkor azért azt látom hogy úgy a lányok (nagyságrendileg) felét zavarja, hogy nem vagyok izmos. De közben meg a másik felüket nem. És mind nagyon szép testalkatú nők. Ne érts félre, nincs bajom azokkal akiknek ez elvárás és én nem tudom megugrani, csak érdekel hogy ez kiknél hogy működik és mi alapján dől el.
Mi alapján dől el, hogy az egyik gyönyörű testű lány csak kisportolt és izmos férfit tud elképzelni maga mellé, a másik gyönyörű testű lányt pedig ez nem nagyon érdekli? Csak kíváncsi vagyok
26/f
Utolsó, a barátnőim többségének olyan randa hapsijuk volt... most a férjeik sem szebbek. Az egyiknek nagyobb mellei vannak, mint nekem, és az nagy szó. A másiknak olyan az arca, mint a pizza. Alacsonyak, kövérek, mind ilyen lusta disznók, mint a kérdező. De a pofájuk nagy.
Hidd el, ha nem csak diszkókban mozogsz, látsz ronda faszikat barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!