Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pici a cicim. Miért nem nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici a cicim. Miért nem nő?

Figyelt kérdés

Már 2 éve ugyanakkora a cicim,azóta nem nőtt semmit,általában 80 A-s melltartókat hordok,kb.egy kis maroknyi a mérete.Ráadásul egy picit lóg:(

Már nem is fog nőni többet?

Mamámnak pici mellei voltak,anyukámnak nagyobb volt,azt hiszem 80 vagy 85 B,ha ez számít.

Egyébként fejlett vagyok,már 4 éve menstruálok,széles a csípőm,nőies alakom van a melleim leszámítva.

16/L

2010. máj. 13. 15:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy ekkora.Sok mindenkinek sokkal kisebb.Nekem pl 75Bs és már nem nő sehova.De ismerek olyat is akinek jóval kisebb szóval ne parázz.

L18

2010. máj. 13. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Dohányzol? Ugyanis az sokban befolyásolja ezt.:)
2010. máj. 13. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:

80B-s az hol kicsi? O.O

Az egy erős közepes méret.

nekem 70B-s van és 19 vagyok szóval nem tudom mit parázol=)

_Raven_

2010. máj. 13. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:

EMBEREK!!! Olvassátok el rendesen a kérdést 80A-s a hölgy mérete!! Az anyukája hord nagyobbat!

Egyébként a 85B sokkal kisebb mint a 75B Mert:

a szám a kerületet/hátadat méri és a kosárméret a betű.

Tehát egy B-s kosárméretű cici kisebb kerületű háton nagyobbnak néz ki..

Remélem érthető..

2010. máj. 13. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
A Te cicid nem kicsi szerintem.
2010. máj. 15. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!