Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért néznek el mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért néznek el mindent a helyes pasiknak?

Figyelt kérdés
Az se baj ha megcsalják őket,mert akkor ez azt jelenti hogy a többi nőbe vetélytársba találtak és akkor még jobban harcolnak a pasiért,esze águkba sincs elhagyni őt. Képzeljétek el egy olyan pasit aki nem jóképü,tehát szüz is a nők le is lúzerezik,egy ilyen pasi nem fog vetélytárs érzetet kelteni a nőkbe tehát akkor csak a jóképü a nyerő.
2017. ápr. 13. 10:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

A nők egy BIZONYOS része és nem minden nő! Óriási különbség. Ti is csak általánosítani tudtok, azért mert kifogtatok az ilyen kis buta r*ibiket leírjátok az egesz női nemet és akkor csodalkoztok, ha egyedül maradtok... Ki akarna ilyen rinyáló kisfiúval egyutt lenni, aki minden nőt csak szidni tud?! Mindent önigazolasnak vesztek, hisz biztos azért lettetek lepontozva. Holott szimplán csak szánalmas és egyáltalán nem igaz minden nőre, amit irtok. Ennyi.

Ugyanígy férfiakban is vannak ilyenek, akik bármit elneznek a fullos csajuknak, tepernek és folyton pitiznek nekik. Most akkor mi kezdjük el szidni őket? Férfiak között is bőven akadnak ilyen felszínes egyedek, akiknek csak a külső számít, hogy milyen melle meg segge van a csajnak. Akik az egyszerű, átlagos lányokat szarba sem veszik! Ugyanilyen mi is köpkölödhetnénk a pasikra!! Csak nincs semmi értelme.

2017. ápr. 13. 16:17
 12/21 A kérdező kommentje:

ma 16:17

"átlagos lányokat észre sem veszitek"

Már nem azért de ezeknek a lányoknak is a helyes pasik tettszenek,tehát nincs miröl beszélni.

2017. ápr. 13. 16:42
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Köszönöm, hogy ezt kétszer is megkaptam, itt is és privatban is, na meg a kisregenyert külön köszönet, ha lesz idom elolvasom.... Amúgy pedig te mégis honnan tudod, hogy az átlagos lányoknak, az ÖSSZESNEK mind csak helyes pasi kell?! Kisujjadbol kiszivtad? Jó neked. Nem tudom ti szemellenzővel jartok az utcán vagy mi? Naponta jarok Pestre és sétálok, tömegközlekedek stb és rengeteg tök átlagos part látni, átlagos lány-átlagos fiú. A baráti körömben is a többséget ilyen párok alkotják. Vannak persze helyes pasik, az ő barátnőjük is szép, csinos lány.

Egyáltalán nem minden átlagos lánynak csak a helyes pasi kell. De ha már itt tartunk nagyon sok fickó van, akik átlagos létükre ugyanúgy szép és csinos barátnőt akarnak.. Elég itt is szétnézni mennyi olyan kérdés van, ahol a srác írja, hogy pl el van hizva, de ő vékony lányt szeretne maga mellé meg hogy őszintén leírja, hogy nem néz ki valami jól, de őket a fullos nők vonzzák és nekik ilyen barátnő kell. Tehát hagyjuk szerintem is a témát, más szemében a szálkat is, sajatodban a gerendát sem tipikus esetei vagytok...

2017. ápr. 13. 17:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Egy lányt én az eszéért fogok szeretni és nem a külsejéért m eg hogy kidobja a mellét,mert ez túl könnyü..Vannak visszafogott csendes lányok is akik sokkal normálisabbak mint az ilyen szépség királynők.
2017. ápr. 13. 17:26
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

""átlagos lányokat észre sem veszitek"

Már nem azért de ezeknek a lányoknak is a helyes pasik tettszenek,tehát nincs miröl beszélni."

pontosan így van.

2017. ápr. 13. 21:06
 16/21 anonim ***** válasza:
21%

"Egyáltalán nem minden átlagos lánynak csak a helyes pasi kell."

ordas hazugság.

korábban már írtam, hogy a csúnyácska és butácska kolléganőm is csak a top pasikat vette férfiszámba. legalább 50-60 képet néztünk végig a dolgozói arcképcsarnokból, és összesen 3-4 tetszett neki! a többit egyszerűen legázozta.

a csaj 10/3-as volt de a 10/8 alatti fickókat gáznak mondta. és állandóan nyekergett 34 évesen, h szingli, és hogy "senkinek nem kell".

2017. ápr. 13. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja értem, tehát azért mert a te kolléganőd, azaz EGY (!!) nő, kevésbé szép létére helyes pasit akar, akkor ebből egyenesen következik, hogy az ÖSSZES nő ilyen. Ez aztán logika...

Nem, az az ordas nagy hazugság, hogy minden nő ilyen!! Mert ez ha megfeszülsz sem igaz. VAN ilyen nő, de nem mind. Mint ahogy van ilyen férfi is, de nem mindegyik. Azért mert te kifogtal ilyen felszínes libákat, akik csak a helyes pasikra izgulnak, még nem kell leírni az egesz női nemet! Ez iszonyat szánalmas felfogásra vall.

Mint írtam rengeteg átlagos pár sétálgat az utcán nap, mint nap, a baráti/ismerősi körömben sem csak és kizárólag a helyes pasiknak van barátnőjük, tehát ne állíts már olyat, ami nem igaz. Plusz ezen az oldalon is számtalan olyan kérdés van, ahol a pasi közli, hogy ő túlsúlyos vagy nagyon vékony, vagy csúnyácska az arca stb stb, DE mégis sze és csinos barátnőt szeretne, mert hát ő csak hozzájuk tud vonzódni.. Ismerek én is ilyen srácot, akinek rémes felfogása és stílusa van, mindenkit kritizál, holott ő sem egy adonisz, sokak által szépnek titulált lányokra közli, hogy "Hát nem valami nagy szám..." és elvárná, hogy neki gyönyörű 10/10-es csaja legyen. És nem ő az egyetlen ilyen, úgyhogy ahelyett, hogy állandóan másokra mutogattok és állandóan általánosítotok, el kéne kicsit gondolkozni! Mert ami miatt itt hőbörögtök, azt ugyanúgy ti férfiak is megcsináljátok, nem vagytok semmivel sem jobbak, akármennyire is szeretnetek ezt hinni..!

2017. ápr. 14. 01:17
 18/21 anonim ***** válasza:

"Mert ez ha megfeszülsz sem igaz."

bárcsak igazad lenne, bárcsak...

2017. ápr. 14. 08:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Jajj bele ne fulladjatok itt a nagy önsajnálatotokba... Komolyan az ilyen masokra mutogató hisztis kisfiúk miért nem csinálnak inkább maguknak egy zart csoportot, ahol közösen szidhatnak minden nőt, ahol a saját szerencsétlenségük és benasaguk miatt hibaztathatják a női nemet és kereshetnek folyton valami kifogást vagy bűnbakot, ami/aki miatt egyedül vannak. Komolyan szánalmas, amit leműveltek.

Igazam is van utolsó, az már az egyéni szoc.problemad hogy te hazugságokra alapozva, nehány nő viselkedéséből következtetve lehordod az összes nőt. Egyébként, ha ilyen gonoszak ezek a nők, akkor minek akartok barátnőt?! Miért nem lesztek melegek, van ezen az oldalon épp rég rinyáló hisztigép, tök jó párost alkotnatok, mocskolhatnatok közösen a csúnya, gonosz lányokat, szerintem fantasztikus lenne.

Egyébként roppant érdekes módon arra miért nem reagáltok semmit, amiket többen is leirtunk, hogy köztetek "tökéletes" férfiak között is bőven vannak ilyen felszínes barmok, akiknek csak a nő melle, teste, segge, arca számít?! Ez a vicc, hogy csak a titeket igazoló dolgokat tudjatok fújni, csak a másikra tudtok mutogatni, azt meg meglepő módon elengediteka fületek mellett, amikor a TI felszínessegetekről van szó.

Nem mellesleg már csak azért is orbitális nagy baromság, amit írsz/irtok, hogy minden nőnek csak helyes pasi kell, mert ez a hasrautes-szerűen megállapított hazugság abban a pillanatban megbukik, amint az ember kilép az utcára, mert meg mindig tele vannak az utcák átlagos párokkal. Vagy ti komolyan el is hiszitek, hogy csak és kizárólag a helyes pasiknak van barátnőjük, feleségük, mindneki más magányos tölti egesz eletet??! Jó ég..

2017. ápr. 14. 11:46
 20/21 A kérdező kommentje:

ma 11:06

A lányok rendes férfiról álmodoznak, aztán a legszemetebbnél kötnek ki. A nőket nem lehet megérteni.Régebben egy csaj írt nekem levelet(egy évvel korábban kikosarazott, mert még tapasztalatlan voltam ,bár tetszettem neki). A levélben az állt, hogy csak engem fog szeretni bla bla bla. Rá 3 hétre meg összejött egy olyan sráccal aki megpofozta. Azóta nem is próbálom megérteni a nőket.

aqer-nek igaza van

2017. ápr. 14. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!