Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreztek, amikor az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek, amikor az az ember, akibe szerelmesek vagytok, mással van?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 14:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

énis így vagyok. igyekezsm elkerülni h bármikor és bárhol lássam őket.ha mégis előfordul,akkor az általában vmi buliban van,és élvezem h a csajt még mindig idegesíti ha csak rám néz a srác :) de attól függetlenül baromira fáj h nem velem van.... :/

19/L

2010. máj. 13. 15:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Attól függ:

-ha úgy van mással,hogy nem kezdeményeztem,akkor legszívesebben kiugranék az ablakon,hogy mekkora barom vagyok

-Ha kezdeményeztem,de elküldött,akkor nyugtatom magam,hogy legalább egy kis tapasztalatot szereztem. De attól még ugyanúgy fáj, főleg akkor,ha tudom,hogy velem kéne lennie.:(

2010. máj. 13. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Szörnyű érzés:( azt mondta szeret,csókolt, ölelt...és mint kiderült ezt mind ugy h meg v a barátnője.Rohadt nagy pofára esés, kegyetlen fájdalom :'( Nem kívánom senkinek, remélem senki nem él át ilyet. Megszakad a szívem.Hiányzik,szeretem még mindig, de már elegem v belőle:( Összeomlottam. Kár h ezt 18 évesen kell átélnem:(
2010. máj. 13. 16:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát...fájdalmat. Kívül persze én sem mutatom, úgy teszek mintha nem érdekelne stb..de belül megszakadok. :S
2010. máj. 13. 16:59
 15/25 anonim ***** válasza:

nem próbálkozok senkinél így nem érhet csalódás :)

alapból úgy tervezem az életem h nekem " ezt majd egyedül kell megcsinálni"

21f

2010. máj. 13. 17:38
 16/25 anonim ***** válasza:
21 évesen nem próbálkozol senkinél? szűz vagy még, annyira nem próbálkozol senkinél? ez hülyeség...az ember társas lény szüksége van a társra!
2010. máj. 13. 17:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Elképesztő dühöt érzek... Meg fájdalmat, amibe úgy érzem, hogy beleszakadok...
2010. máj. 13. 18:03
 18/25 anonim ***** válasza:

17:38-as vagyok igen szűz vagyok de szerintem nem tartozik ehez a témához

dolgozom így nem foglalkozom a témával meg amúgy is nemsok embert ismerek de azok is inkább utálnak :) jobb ez így

21f

2010. máj. 13. 18:49
 19/25 anonim ***** válasza:

jobb ez így? 21 évesen ilyet hogy mondhatsz? nem akarsz barátnőt?nem akarod h szeressenek???

18/L vok de én ennyi idősen is szeretném ha szeretnének. Nem mondok ilyet h "jobb ez így". H mondhatsz ilyet? Fiatal vagy még:)

2010. máj. 13. 19:37
 20/25 anonim ***** válasza:
én azt érzem,vis inkább az merül fel bennem h miért pont az a lány? mi van benne ami bennem nincs meg? vagy mi az ami bennem van,de a srácnak nem kellett? ha engem is ölelt,csókolt,fogta a kezem,mért nem én vagyok ott most is mellette? mi nem volt jó? tudja ő egyáltalán h mennyire fáj ez nekem? vajon gondol még néha rám? mi jut eszébe ha meglát,ha rámnéz?.....kb ilyenek
2010. máj. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!