Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, amikor az az ember, akibe szerelmesek vagytok, mással van?
énis így vagyok. igyekezsm elkerülni h bármikor és bárhol lássam őket.ha mégis előfordul,akkor az általában vmi buliban van,és élvezem h a csajt még mindig idegesíti ha csak rám néz a srác :) de attól függetlenül baromira fáj h nem velem van.... :/
19/L
Attól függ:
-ha úgy van mással,hogy nem kezdeményeztem,akkor legszívesebben kiugranék az ablakon,hogy mekkora barom vagyok
-Ha kezdeményeztem,de elküldött,akkor nyugtatom magam,hogy legalább egy kis tapasztalatot szereztem. De attól még ugyanúgy fáj, főleg akkor,ha tudom,hogy velem kéne lennie.:(
nem próbálkozok senkinél így nem érhet csalódás :)
alapból úgy tervezem az életem h nekem " ezt majd egyedül kell megcsinálni"
21f
17:38-as vagyok igen szűz vagyok de szerintem nem tartozik ehez a témához
dolgozom így nem foglalkozom a témával meg amúgy is nemsok embert ismerek de azok is inkább utálnak :) jobb ez így
21f
jobb ez így? 21 évesen ilyet hogy mondhatsz? nem akarsz barátnőt?nem akarod h szeressenek???
18/L vok de én ennyi idősen is szeretném ha szeretnének. Nem mondok ilyet h "jobb ez így". H mondhatsz ilyet? Fiatal vagy még:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!