Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "hanyagoljam" a barátomat?
Az a helyzet, hogy mostanában eléggé úgy érzem, hogy ő elhanyagol engem, közben én a nap minden percében szabad vagyok neki. Kicsit azt érzem, hogy én is el akarom hanyagolni és, hogy most ő teperjen, hogy lássam, hogy érdemes e folytatni.
Szerintetek, hogy csináljam, hogy álljak ellen annak, hogy minden nap percben vele beszéljek és írjak neki?
(Még elég friss a kapcsolatunk)
Beszélj vele. Ha nincs változás, dobd. Amit tenni szeretnél az csak játszma lenne.
30/f
Ha még friss a dolog és már szarik rád, hanyagol, akkor mégis mit vársz ettől a dologtól?
Hagyd ott és keress hozzád illőt.Nem 10 év kapcsolat után vagytok, 2 gyerekekkel és 2 közös hitellel, hanem gondolom pár hét/hónap van mögöttetek.Ha nem jó, nem érzed, hogy foglalkozna veled, akkor hagyd ott.
De ha mégis meg akarod oldani,akkor beszéld meg vele,semmi értelme játszmázni
Ez nem így működik, NE JÁTSZMÁZZ!!
Ha te is elhanyagolod, azaz bűntudatkeltéssel próbálkozol, attól biztosan csak mégjobban eltávolodtok.
Egyetlen megoldás, ha leültök kettesben, és megbeszélitek mi a probléma, és próbáltok megoldást találni rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!