Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adtatok már férfinek akkora taslit, hogy látszott a nyoma?
Én csak fejberugtam egy pasit mert nem hagyott békén.
Meg MMA edzéseken.
n25
Ca 8 kg súly 60 km/h sebességgel csapódik a pofádba. Szerinted mi lett vele ? Minimum az, hogy kifeküdt egy időre. Bezzeg ha csak felmerül az, hogy egy férfi ad egy tockost, csak hogy a kisasszony vegye már észre magát, akkor már úgy tárgyalják a dolgot, mintha gyilkosság történt volna. Igen, szoktak, és az indíték nem számít, mert alapból le lehet kommunikálni egy konfliktust, vagy aki hülye, faképnél lehet hagyni. Bocs, hogy férfiként írtam.
30/f
Én adtam akkora pofont (nem is egyet), hogy meglátszott. A pasi rám mászott, ölelgetett, sőt szorongatott.
Szóval meg volt rá az okom.
En nem. Mma-ra jarok es nem akarom,h tul nagy legyen vagy serules legyen belole. (Orr,fog) Ez olyan kellemetlen szitu lenne. Igy inkabb nem pofozgatok pasikat. :*
N
A nyoma nem látszott, de elájult.
Megfogta a fenekemet. Nem akárhogy, tendesen alám nyúlt közben. Kapott egyett tenyér éllel a halántékára.
27 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!