Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a nőknek általában tetszik a borosta egy férfin de a testszőr már nem?
Én igazából még nem sok nőtől hallottam (konkrétan egytől sem) hogy undorodna a mellkas szőrtől. Sőt... Pl nekem is kifejezetten tetszik, az a jó ha bele lehet túrni :) Jó mondjuk akinek már tényleg az egész testét beborítja, az tényleg taszító, de ritka is.
Jelenlegi barátomnak pont megfelelő lenne, de ő meg annyira utálja hogy sokszor leszedi, hiába tiltakozom :(
Pedig szerintem a borotváltan csupasz mellkas nem guszta. A természetest azért nem mondom, mert arról nem tehet, és emiatt az nem is zavar.
Amúgy szerintem ez főként a (metroszexuális?) tinik mániája...
Azért van különbség szőrös mellkas és mellkasos szőr között.
Pl ez a fajta szerintem nagyon szexi: [link]
Viszont amikor annyira szőrös a delikvens, hogy úgy néz ki, mintha szőrös pulcsit hordana az bocsánat de undorító. Ott jó ha kezd valamit magával..
Mer a média azt vetíti a tévébe ,hogy a borosta divatos,a testször meg undoríto. És ezt sokan átis veszik.
En pl szeretem a borostát,de a fazonírozott taszít.
Meg sztm egy férfi ne borotválja a mellkasát,lábát meg kezét pláne ne (mar ezis divat). Nem kell csupasz pasi,sztm egyáltalán nem férfias,sőt.
n25
Mellszőrrel kapcsolatban nekem azt mondták, hogy jól áll (általában karban tartom, 1,5-2 centisre nyírom).
De néha elhagyogatom ezt a dolgot, és akkor megnő akár 5 centisre, mintha haj lenne a mellkasomon. Na hát azt undinak mondták 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!