Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy szemezésből lett valami?
Szia!:)
Én éppen bálban voltam, mikor megláttam egy helyes srácot egy picit messzebbi asztalnál. Ő nézett ki a legjobban és nagyon szimpatikusnak találtam. Egész este szemeztünk, de nem történt semmi, nem mentünk oda egymáshoz bizonyos okok miatt. Majd mikor hazamentem, azon tűnődtem, hogy soha többé nem látom őt. Nem tudtam róla semmit és a baráti társaságát sem ismertem, akikkel a bálban volt. Majd 1 hét után megtalált Facebook-on. Nagyon örültem neki, felemelő érzés volt azok után, hogy arra gondoltam, már nem látjuk egymást.
Aztán persze írtunk (sokat), majd 2 hét után találkoztunk:) Kicsit más volt, mint a bálban, de a további találkozók során egyre jobban megkedveltük egymást. Végül jó pár randi után össze is jöttünk. Majdnem 1 hónapja együtt vagyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!