Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hallgatok gettórepet.
Nem is szeretnék, szóval ha valakinél feszt ilyennek kell szólnia a fülem hallatára is, akkor az simán "válóok".
Node persze ez én vagyok.
Szóval a kérdés feltevése jó ötlet, mert a kedvelt zene bizony jellemzi az illetőt, hiszen vagy eleve szinkron van az illető személyisége és a zene közt, vagy ha nincs, a zene akkor is magához idomítja. Kedvenc példám volt az egyik szomszéd srác, aki feszt ilyen hardtechno-t hallgatott, még álmában is! És ez bizony meg is látszott rajta: pont ugyanolyan rángatózó-vibráló "idegbeteg" gyerek volt, mint a zenéje. Nem rossz ember, vagy ilyesmi, épp csak mint a zene, amit hallgatott. (Azt meg most hagyjuk, hogy a felesége meg kezdett kikészülni a folytonos dummdummdumm-tól.)
Szóval arra akartam kilukadni, hogy ha neked legalábbis elfogadható a zene, a szöveg, akkor nyugodtan járj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!