Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti pasitok is ilyen?

Figyelt kérdés

Ezeket a dolgait egyre nehezebben viselem el:

Megkérdezi elég csípős-e az ebéd. Mondom kóstolja meg, erre nem, inkább elkezdni keresni a chili-t.

Megkérdezi van-e itthon x dolog. Mondom nem, egy hete mondtam elfogyott, erre elkezdi keresni.

Megkérdezi, felporszívóztam-e az asztal alatt is? Mondom igen (látta is), erre leguggol megnézni.

És még sorolhatnám.

2017. ápr. 8. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom ismeri már fösztödet.

Teszteli a látó képességedet.

Megnézi menyire vagy alapos.

2017. ápr. 8. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Húúúú de idegesítene.

Hívd fel rá a figyelmét, hogy már eleged van az ilyen viselkedésből.

2017. ápr. 8. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is szokott ilyet. Megkérdezi "hozzak a boltból tejet?"

Mondom "ne, van elég"

Erre mit csinál? Beállít egy 2 liter tejjel b+! Mintha hülye lennék és nem tudnám eldönteni, vagy csak kontrollmániás, vagy nemtudom. Párszor már leüvöltöttem, azóta nem csinálja olyan gyakran:D

2017. ápr. 8. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
az élet hatalmas problémái...
2017. ápr. 8. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én párom is próbálkozott ilyesmivel, de három szóban lerendeztem - eléggé paprikás modorban, mert nem vagyok hülyegyerek, sem hazug -, azóta elvétve csinálja.

Teljesen nem fog leszokni, szerintm, de már ez is több, mint a semmi :D

2017. ápr. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!