Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi lenne neki a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lenne neki a legjobb?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok. Van egy párom, akivel nagyon jól elvagyunk, bár egyikőnk sem vallja magát szerelmesnek. Most a suli miatt nem is igazán találkozgatunk, július elején várható ezen a téren komolyabb fellendülés. :)

A problémám az, hogy van egy lány (rá csak a "lány"-ként fogok hivatkozni), akivel megismerkedtem, úgy 1,5-2 hete. Tisztázzuk, hogy nem vonzódom hozzá szexuálisan, külsőre nem mondanám, hogy az esetem. Viszont úgy éreztem, hogy egy nagyon jó barátra tehetek szert benne.

Már csak feszültségoldásképp is eljárkáltunk ide-oda, sétálgattunk Pesten, elkísért vásárolni pár ruhát nyárra (nem vagyok metroszexuális!), stb. A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam vele az utóbbi napokban.

A bökkenő az, hogy nem igazán beszéltünk arról, hogy én kapcsolatban vagyok. Miután telefonon felhívott a barátnőm és mondtam a lánynak, hogy kivel beszéltem, úgy láttam, hogy eléggé meglepődött. Azután jött a sablon szöveggel, hogy "elfelejtette, hogy dolga van".

Sejtem, hogy miért lett dolga és azt is, hogy az óta miért van folyton dolga.

Én szeretném/szerettem volna, ha ez a gyerekcipőben járó barátság megmarad. Nem tudom mitévő legyek... Ha többé inkább nem zavarom, akkor az gondolom neki könnyebb, viszont nekem nem igazán vannak barátaim. :) A már említett párom az egyetlen "emberem", az egyetlen akivel meg tudom beszélni a gondjaimat és jó volt, hogy végre nem muszáj ugyan azt a személyt nyúznom. Nem gondolom, hogy energiavámpír szinten tolnám a panaszkodósdit, de néha azért jól esik ezt-azt kibeszélni és nem mindent a fejemben tárolni. No mind1.

A lényeg az, hogy tudom, hogy mi a helyes lépés, csak kéne egy kis megerősítés benne.

Előre is kösz. Jah? És nem vagyok sem medvedisznóember, sem terhes, méz az esetleg jöhet. :)

2010. máj. 12. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
szia lehet h jo lett volna az elején tisztáznia lánnyal h van barátnod :d de mindegy ez már elmult szal hivd fel és beszéld meg vele h bocsi h nem mondtam el h van barátnőm de barátként tekintek rád és szeretnék veled ujra találkozni vagy azt mondja h jo vagy azt h takarodj :D sok szerencsét
2010. máj. 12. 22:51
 2/7 A kérdező kommentje:

22:51: Lehet, hogy megfogadom, de valahogy nemigazán érzem azt, hogy én ebben az ügyben hibás lennék. Ha valaki kapcsolatot akar, akkor kb azzal kezdi, hogy "szingli vagy?", míg, ha barátkozik, akkor ez a dolog szóba se kerül és én úgy éreztem, hogy itt is ez volt a helyzet.

Meg nem tudom, hogy hogy venné ki magát, hogy Ő azt mondja, hogy dolga van én meg erre, hogy törődjön bele, hogy csak a barátja akartam lenni és ne engem vádoljon amiatt, hogy többet egyszerűen nem terveztem.

Ha nyíltan megmondaná, hogy miért nem akar velem találkozni, egyszerűbb lenne ezt megbeszélni.

2010. máj. 12. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenki áll úgy az ismerkedés elején, hogy helló, szingli vagy?

Egy csomóan, főleg lányok, elég félénkek, meg nem akarnak csak úgy random pasikra hajtani. Meg megalázónak tartják azt, hogy egy csaj fusson a pasi után.

Szóval vannak akik ismerkednek, és kivárják, hogy vajon bejönnek-e a pasinak. Ezek általában nem futó kalandra vágynak, hanem előbb szeretnék megismerni a pasit, megbarátkozni vele, és ha tetszik nekik, akkor várják, hátha kezdeményez, vagy legalább ad valami jelet.

Ne ítéld el ezért, de a legtöbb csaj tényleg nem rámenős. Nem azt mondom, hogy te hibáztál, de ő se csinált semmi rosszat. Viszont ha a barátja akarsz lenni, akkor neked kell most kezdeményezni, és meggyőzni, hogy félreértés volt, és nem akartad félrevezetni.

Ha egy lánnyal sokat foglalkozik egy pasi, és jól elvan vele, akkor gyakran a lány elgondolkozik, vagy úgy gondolja, hogy azért van, mert érdekli a srácot, bejön neki.

2010. máj. 12. 23:20
 4/7 A kérdező kommentje:

23:20: Én nem itélem el, csak nem tudom hogy tudjak arra reagálni, hogy egyszerűen nem akar velem találkozni és nem képes elmondani az indokát (mégha elég nyilvánvaló is számomra).

Csessze meg, lassan kezdem tényleg magamat hibáztatni. :D Mert végül is rajtam kívül ki az a barom, aki egyszer sem hozza szóba a barátnőjét? Áhh...

Kösz a segítséget. :) Azt hiszem, hogy alszok rá egyet, aztán holnap megpróbálom ezt lerendezni vele.

Nem lenne jobb, ha telefon helyett inkább át mennék hozzájuk? Ne vigyek neki valami engesztelő ajándékot? Mondjuk valami nici plüsst, vagy virágot? Vagy azt megint félreértené?

2010. máj. 12. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Küldje a LEGJOBB szót a 1747-re! És mi megmondjuk, hogy mi a legjobb!

(Minden fogadott sms 480 Ft+áfa, a szolgáltatás lemondásához küldje a STOP szót a 1747-re.)

2010. máj. 12. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:

23:52: Ez elég eredeti volt. :D Még egy kicsit csiszolsz rajta és több helyre is be lehet majd írni.. :)

Vagy csak én nem találkoztam eddig vele?

2010. máj. 13. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A plüss és a virág elég félreérthető. Ha vinni szeretnél valamit, akkor táblás csokit vigyél, milkát, vagy bocit, ilyesmi. A csokit mindenki szereti, és a táblás csoki az inkább baráti gesztus. A bonbon és hasonlók inkább romantikusnak számít, ahogy a virág is. A plüssjáték határeset, de azt is könnyű félreérteni.

Mindenképp tisztázd vele, hogy nem szeretnéd, hogy félreértse a viselkedésedet, de nagyon szeretnéd barátnak. Meg mondd el neki, hogy nem nagyon vannak barátaid, és annyira örültél, hogy találtál egyet, hogy az miatt is lehetett félreérthető a viselkedésed. Ha ezt így elmondod, szerintem meg fogja érteni.

2010. máj. 13. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!